27 εώς 29 Μαΐου, 3 εώς 5 Ιουνίου.

 

Yoga weekend
Ορειβατικό καταφύγιο  Πάρνωνα υψόμετρο 1420 μ.

Μοναδική εμπειρία στο ορειβατικό καταφύγιο του Πάρνωνα σε υψόμετρο 1420 μ. μέσα σε ένα από τα ωραιότερα δάση της Ελλάδας. Στο σεμινάριο θα εμβαθύνουμε στη φιλοσοφία της Γιόγκα αναλύοντας τις δυο πρώτες σημαντικές πτυχές της. Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση της γιόγκα πριν από τις Asanas (στάσεις του σώματος), υπάρχουν δύο πτυχές στο μονοπάτι της Γιόγκα και αυτές είναι τα Yamas και τα Niyamas. Τα Yamas είναι οι 5 αρχές που αφορούν τις σχέσεις μας με τους άλλους, και τα Niyamas είναι οι 5 αρχές που αφορούν τη σχέση με τον εαυτό μας. Πάντα σύμφωνα με την παράδοση αυτές οι δύο πτυχές είναι απαραίτητες ώστε κανείς να μπορέσει να προχωρήσει στις Asanas και να εμβαθύνει στην προσωπική του πρακτική. Το σεμινάριο αποτελείται από:

α) 6 ώρες πρακτική εξάσκηση σε στάσεις Γιόγκα, Πραναγιάμα, βαθιά χαλάρωση και διαλογισμό σε δάσος πολύ κοντά στο καταφύγιο.

β) 4  ώρες για την παρουσίαση των Yamas  και Niyamas και πως μπορούμε να τα εφαρμόσουμε στη διάρκεια του μαθήματος.

Σίγουρα θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για περίπατο στο υπέροχο δάσος του Πάρνωνα ή ότι άλλο μας προτείνει ο Κώστας, φύλακας του καταφυγίου που ξέρει το δάσος και τη περιοχή καλυτέρα κι από το σπίτι του.

Διαμονή: Στον κοιτώνα του καταφύγιου. Χωρητικότητα  15 – 20 άτομα.

Διατροφή: Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου μαγειρεύουμε το φαγητό μόνοι μας.

Το πρόγραμμα για τις υπαίθριες δραστηριότητες δεν είναι δεσμευτικό ούτε για τους συμμετέχοντες αλλά ούτε και για τους οργανωτές, όλα εξαρτώνται από τον καιρό (γιατί στο βουνό ποτέ δε ξέρεις), τη διάθεση μας και πως εμείς θα συμφωνήσουμε να το πραγματοποιήσουμε.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 90€, (+ΦΠΑ 23%) και περιλαμβάνει τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο, δύο διανυκτερεύσεις στον ορειβατικό κοιτώνα του καταφυγίου, δύο πρωινά και δύο γεύματα. Δείτε εικόνες από προηγούμενα Σαββατοκυριακα με Γιόγκα.

Στο καταφύγιο δεν θα υπάρχουν στρωματάκια γιόγκα οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν το δικό τους. Η συμμετοχή στην εκδρομή και όχι στο σεμινάριο Γιόγκα είναι εφικτή εφόσον υπάρχουν θέσεις στον κοιτώνα και το κόστος είναι 50€.

Για όλα τα σεμινάρια προγραμματίστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σε αυτό το σεμινάριο οι διαθέσιμες θέσεις είναι 12. Επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2103450020 – 6977612222.

Pin It on Pinterest