Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

RYS 200 | Βασική

RYS 300 | Ανώτερη

Yoga Mentorship

Κάθε φορά που βρίσκεσαι στο mat νιώθεις ότι επιστρέφεις “σπίτι” σου;

Ψάχνεις για ένα κορυφαίο & αξιόπιστο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga;

Είσαι δασκαλος/α yoga και θέλεις να αναβαθμίσεις την εκπαίδευση σου;

Αν η απάντηση ειναι ΝΑΙ στις παραπάνω ερωτήσεις τότε το Ayama Yoga House είναι η καλύτερη επιλογή που πρόκειται να μεταμορφώσει την αγάπη και αφοσίωση σου για τη Yoga σε κάτι σπουδαιότερο, πιο αληθινό και πιο ουσιαστικό!

Όλοι οι δάσκαλοι και εκπαιδευτές του Ayama Yoga House διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και την εκπαίδευση. Έτσι, είμαστε σε θέση να παρέχουμε αρκετές επιλογές για την προσωπική πρακτική και την εκπαίδευση σου. Είμαστε ευέλικτοι σε προσαρμογές και σαφέστατα διαθέτουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους!

 

 

 

 

Κάνε αυτό που Αγαπάς

Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 200

Ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει υψηλή ποιότητα διδασκάλιας από 4 αναγνωρισμένους δασκάλους/ες και προσιτό κόστος. Συμβαίνει σε 2 περιόδους Χειμερινή (Νοέμβριος) & Θερινή (Ιούνιος), δες ποιά από τις δυο επιλογές ταιριάζει καλύτερα στους χρόνους και τις ανάγκες σου. Το προγραμμα είναι διαθέσιμο για παρακολουθήση με φυσικη παρουσία και Online Live Streaming. Χρησιμοποιούμε την διαθέσιμη τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο ώστε η εκπαιδευτική εμπειρία να παραμένει κορυφαία σε όλους τους τομείς.

Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300

‘Ενα αρκέτα ευέλικτο πρόγραμμα που αποτελείται από 21 σεμινάρια και απευθύνεται σε απόφοιτους των 200 ωρών. Διακρίνεται για την στοχευμένη θεματολογία και την ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης & αποληρωμής. Εσύ επιλεγεις πότε θα ξεκινήσεις και ποια σεμινάρια θέλεις να παρακολουθήσεις. Έτσι μπορείς, στο δικό σου χρόνο και χωρίς περιορισμούς, να προχωρήσεις προς την αναβάθμιση του διπλώματος σου σε RYT – 500, όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμα σου.

 

 

 

 

 

 

Άλλαξε τη Ζωή σου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ YOGA

RYS 200

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 200 ωρών

Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 250 ωρών αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance © USA. Πρόκειται για το θεμελιώδες πρόγραμμα, που σας εφοδιάζει με τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρία και αυτοπεποίθηση ώστε να ξεκινήσετε τη διάδρομη σας στην διδασκαλία της Yoga με εμπιστοσύνη & ασφάλεια.

RYS 300

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 300 ωρών

Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 340+ ωρών αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance © USA που οδηγεί στην αναβάθμιση του διπλώματος RYT-200 σε RYT-500. Στόχοι του είναι η εμβάθυνση σε Γνώση, βιωματική Εμπειρία, η Εξέλιξη & η Έμπνευση δασκάλων που ολοκλήρωσαν ένα πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης.

Yoga Mentorship​

Σεμινάρια/Workshops Αθήνα

Yoga Mentorship - One to One

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμβάθυνσης (80 ή 150 ώρες) με τη μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων, που προασορμόζεται ώστε να καλύψει τα κένα και τις ανάγκες κάθε ασκούμενου. Απευθύνεται αποκλειστικά σε δάσκαλους/ες με δίπλωμα Βασικής Εκπαίδευσης 200 ωρών. Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Διαβάσε τι λένε για το Yoga Teacher Training

 

Εξαιρετικό!

Rated 5 out of 5
08/04/2021

Ένα εκπαιδευτικό που προσεγγίζει τη yoga με ειλικρίνεια, που ωθεί τους/ις εκπαιδευόμενους/ες σε εσωτερικές αναζητήσεις, που προωθεί την αγάπη και την αποδοχή προς το σώμα και ενθαρρύνει την διδασκαλία της yoga με τρόπους που μας ανυψώνουν σαν ανθρώπους! Μεγάλο ευχαριστώ στο δάσκαλο Χρήστο και τις υπέροχες δασκάλες Κλεοπάτρα, Κατερίνα και Δάφνη, που ακόμα και τώρα με συμβουλεύουν και υποστηρίζουν την προσπάθειά μου για μία αυθεντική διδασκαλία με ενσυναίσθηση και αίσθημα ασφάλειας προς τους μαθητές μου!

Γεωργία

Σεβασμός στο σώμα

Rated 5 out of 5
08/04/2021

Το εκπαιδευτικό στο ayama yoga house είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.
Οι δάσκαλοι έχουν μεγάλη εμπειρία τόσο στην πρακτική της yoga όσο και στην μεταδοση της.
Εντύπωση μου έκανε η πνευματική προσέγγιση που πλαισιωνει το πρόγραμμα και ο σεβασμός στα σώματά μας.
Με την αυστηρότητα του δασκάλου αλλά και την παράλληλη απαλότητα που προσεγγίζει την πρακτικη , είχα τον χώρο και τον χρόνο να ανακαλύψω στο δικό μου σώμα τις διάφορες asanas.
Το πιο δυνατό σημείο όμως είναι ότι ο δάσκαλος ειναι ένας άνθρωπος συμπονετικός και που έχει να δώσει αγάπη…χαρακτηριστικά που σπανίζουν..!
Όλοι οι δάσκαλοι έχουν πολλές γνώσεις και είναι ωραίοι ανθρωποι..κρίμα να μην τους εκμεταλευτειται!!
Για τους παραπάνω λόγους και για πολλούς ακόμα θα συνιστούσα σε κάποιον-α να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό..
Με αγάπη και εκτίμηση σε όλη την ομάδα του ayama..!
Namaste

Dafni Tsaganidi

Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Rated 5 out of 5
03/04/2021

Ένα γεμάτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μου έδωσε τη δύναμη, εκτός από παντοτινή μαθήτρια της γιόγκα, να δείχνω κι εγώ το μονοπάτι που γνώρισα και συνεχίζω να μαθαίνω. Συγκινούμαι με την εμπειρία του εκπαιδευτικού και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ τους δασκάλους του Ayama Yoga House για την αστείρευτη γνώση που μοιράζουν απλόχερα και τη μεγάλη αγκαλιά που συνεχίζουν να έχουν για όλους μας.

Κλοτίλδη

 

 

Διάβασε όλες τις κριτικές εδώ

Γράψε μας κι εσύ τη γνώμη σου

 

Συνολική Αξιολόγηση

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 14 reviews)
Εξαιρετικό100%
Πολύ καλό0%
Μέτριο0%
Κακό0%
Απαράδεκτο0%

Pin It on Pinterest