Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

Κάνε το πάθος σου επάγγελμα
Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 200, 300, 500YACEP - Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Yoga

Θέλεις να εμβαθύνεις στην πρακτική σου και να ξεκινήσεις τη διδασκαλία yoga ή μήπως νιώθεις την ανάγκη να αναβαθμίσεις την επαγγελματική σου πορεία ως δάσκαλος Yoga; Η «Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 200 & RYS 300» στο Yoga House θα μεταμορφώσει την αγάπη και αφοσίωση σου για τη Yoga σε κάτι σπουδαιότερο!

Στο Yoga House διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και την εκπαίδευση. Παρέχουμε αρκετές επιλογές με ευελιξία και σαφέστατα την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους. Η οργάνωση της Βασικής Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga RYS 200, σε 2 περιόδους (χειμερινή & θερινή) σε βοηθά να βρεις τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τους χρόνους σου.

Για το επόμενο σου βήμα στην εμβάθυνση της πρακτικής και την εξέλιξη της διδασκαλίας σου, η Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300 δίνεται με τέτοιο τρόπο που διακρίνεται για την στοχευμένη θεματολογία και την ευελιξία παρακολούθησης. Έτσι μπορείς, στο δικό σου χρόνο, να αποκτήσεις την αναβάθμιση του διπλώματος σου σε RYT 500, όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμα σου.

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 200, 300, 500

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 200 ωρών

RYS 200 - 250 ώρες εκπαίδευσης

RYS-200 Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga -250 ωρών- αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance ©. Αποτελεί το Βασικό πρόγραμμα, που θα σας εφοδιάσει με τις θεμελιώδεις γνώσεις κι εμπειρία, ώστε να ξεκινήσετε τη διδασκαλία Yoga.

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 300 ωρών

RYS 300 - 300 ώρες εκπαίδευσης

RYS 300 Advanced Yoga Teacher Training -300 ωρών- αναγνωρισμένη εκπαίδευση από τη Yoga Alliance ©. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε βοηθάει να εμβαθύνεις στη μελέτη της Yoga και να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ διδασκαλίας.

YACEP – Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Yoga

Σεμινάρια Περιγεννητικής Yoga Αθήνα

Prenatal Yoga

Η εκπαίδευση δασκάλων στην περιγεννητική γιόγκα αφορά τη yoga κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και μετά τον τοκετό. Συμπληρώνεται με πρακτική άσκηση.

Σεμινάρια NLP Αθήνα

NLP

Εκπαίδευση στο Νευρο Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), το πληρέστερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης. Προσφέρει εργαλεία και λύσεις, ώστε να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις να επιτύχεις στη ζωή.

Σεμινάρια/Workshops Αθήνα

Workshops

Εμπλούτισε τις γνώσεις σου παρακολουθώντας σεμινάρια και events καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η θεματολογία είναι ευρεία και καλύπτει διαφορετικά στυλ Yoga.

Pin It on Pinterest

Share This