2 έως 9 Αύγουστου.
Yoga Holidays στον Ποταμό Άραχθο, Τζουμέρκα.

arachthos2

Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο νου. Γιόγκα στo ποτάμι!

Φέρτε στο νου σας μια εικόνα. Βρίσκεστε στην κοίτη του πόταμου Άραχθου, γύρω υπάρχουν αιωνόβια πλατάνια και φτέρες, το νερό κυλάει και η αδιάκοπη ροή μεταμορφώνει τη ρήση του Ηράκλειτου «Τα πάντα ρεί» σε μια βαθιά επίγνωση που βιώνεται από όλη την ύπαρξη μας. Όπως οι κορυφές των βουνών έτσι και οι κοίτες των πόταμων θεωρούνται σημεία όπου η ζωτική ενέργεια είναι ιδιαίτερα πλούσια σε ποσότητα και ποιότητα. Σε αυτό το ιδανικό περιβάλλον για τη πρακτική μας εξάσκηση και για την πνευματική μας ανάταση, θα λάβει χώρα το σεμινάριο μας.

Η διαμονή: Σε ένα μικρό χωριό στη Φτέρη Κεντρικού στον Δήμο Αθαμανίας σε απόσταση 5 Χμ από την γέφυρα Τζαρή βρίσκεται το ξενοδοχείο “Άραχθος Χαγιάτι”. Η θέση του ξενοδοχείου είναι μοναδικά προνομιακή καθώς βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από το ποτάμι Άραχθος. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου και η πισίνα είναι διαμορφωμένοι με ιδιαίτερη φροντίδα και γούστο. Η κατασκευή βασίζεται στις προδιαγραφές της τοπικής αρχιτεκτονικής και αποτελείται από φυσικά υλικά, πέτρα και ξύλο. Οι συμμετέχοντες μένουν σε δίκλινα δωμάτια με ευρύχωρο μπαλκόνι.
Η διατροφή: Περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό και ένα χορτοφαγικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

river555

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει:
* Απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας στη πρακτική.

  • 1) Ένα πρωινό μάθημα γιόγκα με αναπνευστικές ασκήσεις και στάσεις του σώματος με έμφαση στη αναζωογόνηση και ένα απογευματινό μάθημα με ήπιες ασκήσεις με έμφαση στη χαλάρωση.
  • 2) Διαλογισμοί και τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης, κάποιες φορές σε επιλεγμένα σημεία, εξαιρετικής ομορφιάς και ενέργειας.
  • 3) Για όσους επιθυμούν, θα έχουμε την ευκαιρία και τη διάθεση να εμβαθύνουμε στη φιλοσοφία συζητώντας για τις οκτώ πτυχές της Γιόγκα.

Και φυσικά θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάρκεια της ημέρας  για τις παρακάτω δραστηριότητες που έχουμε ετοιμάσει για τους συμμετέχοντες.

Σημείωση: Το πρόγραμμα μας δεν είναι υποχρεωτικό για τους συμμετέχοντες. Η ελευθερία κινήσεων, επιλογών και ο σεβασμός των προσωπικών αναγκών την κάθε στιγμή είναι βασική αρχή της γιόγκα και του retreat.

Άλλες δραστηριότητες:
Πεζοπορίες και ξενάγηση στα παραδοσιακά βλαχοχώρια Συρράκο ή Καλαρρύτες. Επισκέψεις στις Μονές Κηπίνας και Βυλίζας, στο Σπήλαιο Ανεμότρυπα Πραμάντων, στο Γεφύρι της Πλάκας, στον Καταρράκτη Τζουμέρκων.

arachthos3

Δραστηριότητες με έξτρα χρέωση:

  • α) Κατάβαση με φουσκωτό (rafting) στο ποταμό Άραχθο.
  • β) Ιππασία στο χωριό Σκούπα.

Την οργάνωση του προγράμματος και τα μαθήματα Γιόγκα καθοδηγεί ο Χρήστος Χαρικιόπουλος, καθηγητής yoga E-RYT-500, μέλος της Yoga Alliance © και ιδρυτής του Yoga House. Δείτε εικόνες από προηγούμενα Yoga Holidays.

Το κόστος συμμετοχής είναι 420€ και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω. Δεν περιλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης, τις δραστηριότητες που αναφέρονται με έξτρα χρέωση και το ΦΠΑ.

Ειδική προσφορά –  έκπτωση 10% σε κρατήσεις μέχρι 20 Ιουνίου!
Αν κάποιος από τους συμμετέχοντες διαθέτει χώρο στο αυτοκίνητο του μπορεί να ενημερώσει εγκαίρως και να μοιραστεί τη διαδρομή και τα έξοδα του ταξιδιού με άλλους ενδιαφερομένους. Για να δηλώσετε συμμετοχή χρειάζεται μια προκαταβολή 100€ μέχρι τις 10 Ιουλίου!

Όροι επιστροφής χρημάτων:

  • Έως και 20 ημέρες πριν το γεγονός 50% επιστροφή χρημάτων.
  • 20 ημέρες από το γεγονός  δε γίνεται Καμία επιστροφή.
  • Πλήρη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που το γεγονός ακυρωθεί από εύθυνη του Yoga House.

river444a

Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας εγκαίρως συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6977612222 για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των θέσεων.

[si-contact-form form=’1′]

Pin It on Pinterest