16 έως 23 Ιουλιου.
Yoga Holidays Παπαδες Β. Εύβοια.

Ήλιος, βουνό, θάλασσα και Γιόγκα!

Για τρίτη χρονιά φέτος επιλέξαμε τον Ιούλιο να βρεθούμε στο Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE το οποίο απέχει 1,5 χλμ. από το χωριό Παπάδες και 10 χλμ. από την παραλία Βασιλικών. Βρίσκεται στη θέση Παπάδες  του Δήμου Νηλέως στη Βόρεια Εύβοια και είναι ένας μοναδικός χώρος 20 στρεμμάτων που συνδυάζει τη δασική αναψυχή σε μια περιοχή με σπάνια φυσική ομορφιά και εξαιρετική θέα στη θάλασσα.

Η διαμονή: Το Δασικό Χωριό περιλαμβάνει δίχωρα σπίτια, εμβαδού 58 τ.μ. το καθένα με θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Εκτός του ορεινού τοπίου, που περιλαμβάνει πλούσια βλάστηση από χαλέπιο δρυ, ελάτη, μαύρη πεύκη και άλλα, η μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, φτάνει μέχρι τη Σκιάθο και τη Σκόπελο. Τα σπίτια αποτελούνται από 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με 1 διπλό κρεβάτι στο ένα δωμάτιο, 2 μονά κρεβάτια στο άλλο  και έναν καναπέ στο σαλόνι. Στη δίκη μας περίπτωση το κάθε σπίτι θα το μοιραστούν 3 άτομα και η επιλογή των δωματίων θα γίνεται με σειρά προσέλευσης.

Η διατροφή: Περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό με τοπικά παραδοσιακά υλικά και ένα χορτοφαγικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Το ημερήσιο πρόγραμμα μας περιλαμβάνει:

  • Ένα πρωινό μάθημα γιόγκα με αναπνευστικές ασκήσεις και στάσεις του σώματος με έμφαση στη αναζωογόνηση και ένα απογευματινό μάθημα με ήπιες ασκήσεις με έμφαση στη χαλάρωση.
  • Διαλογισμοί και τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης, κάποιες φορές σε επιλεγμένα σημεία, εξαιρετικής ομορφιάς και ενέργειας.
  • Εισαγωγή στη Pranayama – Τεχνικές Αναπνοών.
    Γνωρίστε τη θαυμαστή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος! Έχουμε ενσωματώσει στο πρόγραμμα μας και ένα σεμινάριο αναπνοών. Στους συμμετέχοντες παρέχονται γραπτές σημειώσεις τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν σαν σημείο αναφοράς όταν ασκούνται στην Pranayama.

Σημείωση: Το πρόγραμμα μας δεν είναι υποχρεωτικό για τους συμμετέχοντες. Η ελευθερία κινήσεων και επιλογών και ο σεβασμός των προσωπικών αναγκών την κάθε στιγμή είναι βασική αρχή της γιόγκα και του σεμιναρίου.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δυνατή και για λιγότερες μέρες κατόπιν συνεννόησης.
Δείτε εικόνες από προηγούμενα σεμινάρια μας

Και φυσικά θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάρκεια της ημέρας  για να ανακαλύψετε τις υπεροχές παραλίες της Β. Ευβοίας όπως τα Βασιλικά, τα Ελληνικά, το Αχλάδι, την Αγ. Άννα και άλλες. Η επίσκεψη στους καταρράκτες του Δρυμώνα και το μοναστήρι του Όσιου Δαβίδ είναι μια ακόμα πρόταση.
Και τέλος με εξτρα χρέωση μπορείτε να κάνετε ιππασία στα Βασιλικά.

Το πρόγραμμα μας απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερομένους, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας, είτε ξεκινάτε τώρα για πρώτη φορά είτε έχετε ήδη προηγούμενη εμπειρία στη Γιόγκα. Την οργάνωση του προγράμματος και τα μαθήματα Γιόγκα καθοδηγεί ο Χρήστος Χαρικιόπουλος.

Επειδή αναγνωρίζουμε πόσο ωφέλιμη μπορεί να αποδεδειχθεί για όλους μια τέτοια εμπειρία αποφασίσαμε, με συνείδηση και επίγνωση για την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για ευελιξία χρόνου και χαμηλές τιμές που περιλαμβάνουν διαμονή, πλούσιο πρωινό, ένα χορτοφαγικό γεύμα και 2 μαθήματα γιόγκα καθημερινά πρωί & απόγευμα.
Δείτε παρακάτω διαθέσιμες ημερομηνίες και τιμές

8, 9, 10, 11 Ιουλίου.
15, 16, 17, 18
Ιουλίου.
2 διανυκτερεύσεις το ελάχιστο.
Κόστος: 65€ την ημέρα, περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
16 έως 23 Ιουλίου, ολόκληρη την εβδομάδα.
Κόστος: 60€ την ημέρα, περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και οι δραστηριότητες που αναφέρονται με έξτρα χρέωση.

Αν κάποιος από τους συμμετέχοντες διαθέτει χώρο στο αυτοκίνητο του μπορεί να ενημερώσει εγκαίρως και να ελέγξουμε τη δυνατότητα να μοιραστεί τη διαδρομή και τα έξοδα του ταξιδιού με άλλους ενδιαφερομένους.
Για να δηλώσετε συμμετοχή χρειάζεται μια προκαταβολή 50% της συνολικής άξιας του πακέτου που θα επιλέξετε το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου!

Για την καταβολή της προκαταβολής επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 3450020 ή 6977612222 για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των θέσεων και κατόπιν κάνετε κατάθεση με το ονοματεπώνυμο σας στον εξής τραπεζικό λογαριασμό: EUROBANK 00260218810200765201 και μας ενημερώνετε για τη συναλλαγή.

Για όλα τα σεμινάρια προγραμματίστε τη συμμετοχή σας εγκαίρως, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

[si-contact-form form=’2′]

Ευχαριστούμε θερμά!

Η ομάδα του Yoga House Studio.

Pin It on Pinterest