19-20 Μαΐου 2018
Yoga House
Σάββατο 13.00 – 20.30 και Κυριακή 9.00 – 15.00

Στο μονοπάτι της yoga αναζητείς την ένωση με το αληθινό εαυτό σου, πρώτα συναντάς εσένα και μέσα από σένα συναντάς ολόκληρο τον κόσμο. Η Union Partner Yoga δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για αυτή την «ένωση» μ’ εσένα και τους άλλους. Είναι μια πρακτική που την δημιουργείς εσύ και ο άλλος, σ΄ έναν κύκλο που νιώθεις ασφάλεια κι εμπιστοσύνη εκεί που δεν υπάρχει λάθος και σωστό.

Οι συνεργατικές asanas και τα flow sequences ενισχύουν την επικοινωνία και καλλιεργούν την εμπιστοσύνη και το δέσιμο μεταξύ του ζευγαριού. Μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι, την αναπνοή και το άγγιγμα μαθαίνεις να ανταλλάσσεις, να δίνεις και να παίρνεις λεπτές μορφές ενέργειας κι αγάπη.

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για δάσκαλους yoga και αφοσιωμένους ασκούμενους, που προσφέρει τα θεμέλια για να δημιουργήσετε πρακτικές με συνεργατικές asanas. Το σεμινάριο είναι μέρος από την Ανώτερη Εκπαίδευση Yoga 300 ωρών (RYS-300), την οποία μπορείτε να συνεχίσετε στο δικό σας ρυθμό, αν είστε δάσκαλοι yoga. Ωστόσο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και σαν ανεξάρτητη εκπαίδευση, χωρίς άλλη δέσμευση.

Διδακτική Ύλη

Ένα Σαββατοκύριακο ανακάλυψης που πρόκειται να περάσουμε από το εγώ στο εμείς.

Σάββατο 19/5

 • -Vinyasa Flow
 • -Ανοίγω τα κανάλια του σώματος
 • – Το ποτάμι που κυλά
 • -Εγώ/ Ο εαυτός
 • -Η εκδήλωση των αντιθέτων
 • -Ολότητα-Ενωση
 • – Συνεργατικές asanas, μέρος 1

Κυριακή 20/5

 • -Flow Partner Sequences
 • -Συνεργατικές asanas, μέρος 2
 • -Γιατί Partner Yoga;
 • -Σχεδιάζοντας ένα μάθημα Partner Yoga
 • -Χαλάρωση σε ζευγάρια

Δάσκαλοι

Μαντώ ΠαπαδογεώργουYoga teacher E-RYT 200Το σεμινάριο «Union Partner Yoga» καθοδηγεί η Μαντώ Παπαδογεώργου, είναι εγγεγραμμένη στο διεθνή οργανισμό της Yoga Alliance (USA) σαν E-RYT 200 και διδάσκει Hatha yoga, Aerial, Partner  και Flow Yoga με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό, θέλοντας να μοιράζεται το βίωμα της μέσα από την διαδικασία της πρακτικής. Στις συνεργατικές asanas συμμετέχει και ο Βασίλης Καλούμενος.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους, όμως είναι απαραίτητη η καλή φυσική κατάσταση και η προηγούμενη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή της yoga.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

Το «Union Partner Yoga» διεξάγεται στο Yoga House, σε 1 Σαββατοκύριακο με διάρκεια 12 ώρες. Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 19-20 Μαΐου 2018 και οι ώρες για Σάββατο 13.00 – 20.30 & Κυριακή 9.00 – 15.00.

Κόστος συμμετοχής: 130€ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
Early bird: 110€, για εγγραφές μέχρι 26 Απριλίου

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Σημειώστε όμως ότι για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί το αργότερο την 1η ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3450020 από 16.30 έως 20.30 ή mail: info@yogahouse.gr

Δήλωση Συμμετοχής

Please select a valid form

Pin It on Pinterest

Share This