fbpx

17-18 Απριλίου 2021
Ayama – Yoga House
Σάββατο: 13.00 – 20.30 & Κυριακή: 9.00 – 15.30

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα προσεγγίσουμε το άγγιγμα και τις βοήθειες σε μια πρακτική yoga, μέσα από την θεραπευτική τέχνη του thai massage.

Θα γνωρίσουμε τις βασικές αρχές του καθώς την σχέση του με την φιλοσοφία και την ενεργειακή ανατομία της yoga, θα μάθουμε να προετοιμάζουμε τη θέση του σώματος για savasana, καθώς και προσαρμογές στις ασάνας σε παθητική μορφή και  με ευγενική βοήθεια από τον δάσκαλο.

Μετά από αυτό το σεμινάριο θα μπορείτε να εισάγετε τεχνικές του thai yoga massage στα μαθήματα μας και να θέσετε τις βάσεις του αγγίγματος που οδηγείται από την ενσυναίσθηση και την πρόθεση για προσφορά.

Το thai yoga massage είναι μια ολιστική θεραπεία σύνδεσης θεραπευτή και θεραπευόμενου. Ένα διαλογιστικό λίκνισμα με γεμάτες παύσεις που αποκαθιστούν την ροή της prana, επιτρέποντας σε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα να αναδυθούν και να λυθούν.

Σε φυσικό επίπεδο, στο Annamaya kosha, μαλακώνει τους καταπονημένους μύες, και αρθρώσεις, βοηθά την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος, χαλαρώνει την κοιλιά και τα σπλάχνα και ενεργοποιεί  την έμφυτη ιδιότητα του σώματος να αυτό-θεραπεύεται.

Σε ενεργειακό επίπεδο, στο Pranamaya kosha, η prana βρίσκει και πάλι τον ελεύθερο δρόμο της μέσα στα ανοιχτά nadis και κινείται οπουδήποτε,  προηγουμένως είχε λιμνάσει.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας το σώμα και ο νους έρχονται σε βαθιά χαλάρωση, επιτρέποντας στον θεραπευόμενο να βιώσει το σώμα και τις ανάγκες του, να συνειδητοποιήσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του και ακόμα να αλλάξει όποια μοτίβα δεν τον εξυπηρετούν πια.

Δάσκαλοι

Η Αλίκη Κυριακίδου είναι 500 RYT yoga teacher και Thai yoga massage therapist. Mαθητεύει και διδάσκει yoga ενώ παράλληλα ασκεί τη θεραπευτική τέχνη του thai massage. Έχει εκπαιδευτεί στο πρόγραμμα 500 ωρών του Αyama Υoga Ηouse και διδάσκει Hatha flow, Vinyasa flow, Yoga Nidra, Nada yoga και Mindfulness meditation. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση της στο thai massage και στην ανθρώπινη ανατομία και φυσιολογία στην Oriental Medicine School, Kavi Hasta massage School και Sunshine Massage School στη Χαλκίδα. Παραμένοντας πάντα μαθήτρια, εμβαθύνει τόσο την εσωτερική όσο και την ακαδημαϊκή της γνώση πάνω στην αρχαία σοφία της yoga.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δάσκαλους yoga, σε αφοσιωμένους ασκούμενους και σε κάθε είδους θεραπευτές. Για όσους δάσκαλους yoga επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300, η βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Επένδυση

 

17-18 Απριλίου 2021
Ayama – Yoga House
Σάββατο: 13.00 – 20.30 & Κυριακή: 9.00 – 15.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 14 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130€ δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Ayama – Yoga House.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής. 

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3450020 από 16.30 έως 20.00 ή mail: info@yogahouse.gr

Δήλωση Συμμετοχής

Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending

Pin It on Pinterest

Share This