npl21Πόσες φόρες έχετε φανταστεί ότι θέλετε να γίνετε πολύ καλοί σε κάτι; Για να επιτύχετε σε αυτή τη προσπάθεια, έχετε τα καταλληλότερα εργαλεία, αλλά δεν γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Πώς θα αισθανόσασταν;
Τι θα συνέβαινε τελικά; Μπορεί να νοιώθατε αδυναμία να βρείτε λύση σε κάποιο αδιέξοδο, ίσως να χρησιμοποιούσατε αυτά τα εργαλεία με λάθος τρόπο, ή να μην προσπαθούσατε να τα χρησιμοποιήσετε καν. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ο N.L.P. (Νεύρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός).

Στο σεμινάριο αυτό γνωρίζετε πως να αποκτήσετε συμπόνια, εσωτερική ισορροπία, και να κατανοήσετε ποιοι πραγματικά είστε. Σας δίνει εργαλεία για να μοιράσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την γνώση και τις εμπειρίες σας στο περιβάλλον σας ή με τους μαθητές σας αν διδάσκετε yoga ή κατι άλλο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρνουν ερωτήσεις σχετικές με το αντικείμενο του κάθε σεμιναρίου κι έτσι να συμβαίνει μια διαδραστική ομαδική «συνέδρια» N.L.P.

Η Valerie είναι έμπειρη δασκάλα Yoga και N.L.P. Practitioner, πολύ συχνά παρομοιάζει το N.L.P. σαν μία μορφή της Raja Yoga. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να συνειδητοποιήσουν καλύτερα το ποιοι είναι, μαθαίνοντας τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί η επικοινωνία. Επικοινωνία τόσο με τον περίγυρό του όσο και με τους εαυτούς τους. Οι συμμετέχοντες αποκτούν αυτοπεποίθηση και νιώθουν περισσότερο συνδεδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό τους.

[title size=»2″]Διδακτική Ύλη[/title]

  • Η σημασία των λέξεων. Η δύναμη της γλώσσας που χρησιμοποιείτε. 15 Νοεμβρίου 2013
  • Η αντίληψη είναι και προβολή. Η προσώπικη εικόνα κι ο καθρέφτης μας. Διαχειριστείτε τα όρια. 6 Δεκεμβρίου 2013
  • Ποιοι είστε; Ποιοι θέλετε να είστε; 3 Ιανουαρίου 2014
  • Νους, σώμα, συνείδηση της αναπνοής και της προσωπικότητας. 7 Φεβρουαρίου 2014
  • Αλληλεπίδραση, σχέση εντός και εκτός της τάξης. 7 Μαρτίου 2014
  • Σε ποιο σημείο βρίσκεστε στο μονοπάτι σας; Έχετε θεσπίσει στόχους; Έχετε εξελιχθεί; 4 Απριλίου 2014
  • Δημιουργώντας ατμόσφαιρα, δημιουργούμε ενότητα. 2 Μαΐου 2014
  • Να είστε ευτυχισμένοι στην ζωή σας για να είστε και στην τάξη. 6 Ιουνίου 2014

be-happy

[title size=»2″]Διάρκεια & Κόστος[/title]

Ημερομηνία: 15 Νοεμβρίου και κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.
Διάρκεια: 20.00 εώς 22.00
Τόπος: Yoga House

Σε ποιους απευθύνεται: Σε όσους ασχολούνται με τη διδασκαλία γενικά, σε δασκάλους yoga, σε μαθητές της yoga με εμπειρία και σε εναλλακτικούς θεραπευτές που θέλουν να εμβαθύνουν στην γνώση τους για τα νοητικά πρότυπα και να καλλιεργήσουν την δεξιότητα της επικοινωνίας. Κάθε σεμινάριο είναι αυτοτελές, έτσι η παρακολούθηση μπορεί να είναι ολοκληρωμένη ή να επιλέξετε μεμονωμένα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Για όσους ολοκληρώσουν τη σειρά των σεμιναρίων το Yoga House παρέχει Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία 5-9 μ.μ. στο 2103450020

[title size=»2″]Διδάσκει η Valerie Saier[/title]

val150Η Valerie είναι δασκάλα Γιόγκα, μέλος του διεθνούς οργανισμού International Yoga Network και αναγνωρισμένη σαν N.L.P. practitioner & Time Line Therapist από τον οργανισμό A.B.N.L.P. Η γνωριμία της με τη γιόγκα ξεκίνησε το 1993 στο κέντρο Eau Vive παρακολουθώντας μαθήματα του συστήματος Satyananda Yoga. Συνεχίζοντας την πρακτική της για αρκετά χρόνια βίωνε τις θετικές αλλαγές στο σώμα, στο νου και τη ζωή της, αυτό την έκανε να αποφασίσει να μοιραστεί την εμπειρία της με τους συνανθρώπους γύρω της. Η Valerie είναι δασκάλα διαλογισμού -Certified BSY Meditation Teacher- έχει παρακολουθήσει διαλέξεις και μαθήματα διαλογισμού στο παράρτημα του Brahma Kumaris University στο Λονδίνο και έχει αποκτήσει εμπειρία σαν υπεύθυνη ομάδας, βοηθός δάσκαλων στο δημοτικό, δασκάλα ξένων γλωσσών για παιδιά και ενηλίκους, εκπαιδεύτρια δάσκαλων και δασκάλα Γιόγκα.

Μπορείτε να δηλώστε συμμέτοχη μέσα από τη παρακάτω φόρμα.
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας:
Γραμματεία: 210 3450020 από 5μμ έως 9μμ ή αφήστε μήνυμα στο τηλεφωνητή.
Έκτακτα στο 6977612222.
Email: info@yogahouse.gr

nlp23Προϋποθεση για τη συμμέτοχη σας είναι η εξόφληση της εγγραφής τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής. Μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ: 07073751070

IBAN: GR 5201100700000007073751070
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5130060311306
IBAN: GR 2701721300005130060311306
Θυμηθείτε να συμπληρώσετε το όνομα σας με την κατάθεση!
[si-contact-form form=’3′]

[sharing tagline=»Διαλέξτε πως θέλετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας!» title=»Title To Share» link=»https://www.yogahouse.gr/2013/10/seminar-nlp-tools/ ‎» description=»A small description of the page» backgroundcolor=»»][/sharing]

Pin It on Pinterest

Share This