[fusion_text]17 & 18 Ιανουαρίου 2015
Ανοιχτό διήμερο Yoga στο Yoga House

Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο! Το 2015 είναι η πρώτη χρονιά που βρίσκει το Yoga House στο νέο του χώρο. Με αφορμή λοιπόν την διπλή αυτή έναρξη, διοργανώνουμε μια διημερίδα γνωριμίας με το «Σπίτι της Γιόγκα». Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το επίπεδο διδασκαλίας μας, πώς ο κάθε δάσκαλος ξεχωριστά, μοιράζει με ανοιχτή καρδιά στο μάθημά του την βιωματική εμπειρία και τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η γιόγκα στην καθημερινότητα. Το Yoga House άλλωστε, είναι γνωστό για την ανθρώπινη ατμόσφαιρα και το σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες του κάθε μαθητή. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, χωρίς κόστος. Απευθυνόμαστε σε όλα τα επίπεδα κι όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, ελάτε να μας γνωρίσετε, να νιώσετε καλύτερα και πιο επικεντρωμένοι!  Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Σάββατο 17/1

1810.15 – 11.45 Εισαγωγή – Επικέντρωση, Γαία
Ένα μάθημα, θεμέλιο για όλους. Θα δούμε τι είναι η prana, ή αλλιώς ζωτική ενέργεια, τα 5 ενεργειακά σώματα και τα 7 κύρια chakras – ενεργειακά κέντρα. Εργαζόμαστε με τη βαθιά χαλάρωση (yoga nidra) και το διαλογισμό. Ένα ιδανικό ξεκίνημα για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του διημέρου. Η Γαία Λάσκου διδάσκει Perinatal & Hatha yoga, είναι μέλος της International Yoga Teacher Association και E-RYT 200 της Yoga Alliance ©.

12.00 – 13.30 Gong yoga, Ματθαίος
Εξισορρόπηση αρνητικών συναισθημάτων όπως ο φόβος, ο θυμός, η θλίψη, η νευρικότητα, ο πανικός, η πίεση, το άγχος, κ.α. και μετουσίωσή τους σε ωφέλιμες ποιότητες, μέσα από τις τεχνικές της Gong Yoga και της ενέργειας του ήχου. Μια προσέγγιση της Yoga κατάλληλη για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Ο Ματθαίος Μανουσάκης είναι μαθητής του Gong Master Don Conreaux και καθοδηγεί μαθήματα Hatha & Gong Yoga.

new2c13.45 – 15.15 Hatha yoga, Χρήστος
Προσπάθεια & Παραίτηση – Abhyasa & Vairagya. Όταν αυτές οι δυο αντιφατικές έννοιες βρίσκουν ταυτόχρονα ένα κοινό σημείο συνύπαρξης τότε συμβαίνει η yoga. Σας προσκαλούμε σε μια πρακτική με στόχο να ανακαλύψετε αυτό το σημείο συνύπαρξης μέσα σας. Ο Χρήστος Χαρικιόπουλος είναι ιδρυτής του Yoga House, καθηγητής yoga E-RYT 500, Yogacharya μέλος της Yoga Alliance ©.

15.30 – 16.30 Back Care Pilates, Άννα
Ένα ολοκληρωμένο μάθημα pilates, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με προβλήματα και ενοχλήσεις στην μέση. Με έμφαση στην σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του κέντρου μας, ανοίγουμε τον λαγονοψοίτη και τον απιοειδή μυ, που απελευθερώνουν τη μέση. Μια σειρά ασκήσεων & απλών τεχνικών που η συχνή εξάσκησή τους σας κρατάει χωρίς πόνο. Η Άννα Ζερβάκη είναι Pilates mat & equipment instructor.

16.45 – 18.15 Flow yoga, Γιώργος
Μια πρακτική απαιτητική για το φυσικό σώμα, που όμως ταυτόχρονα εστιάζει στην ahimsa (μη-βία). Η δυναμική ροή από στάση σε στάση και η επικέντρωση στην αναπνοή περιορίζουν το νου στο παρόν. Ζήστε το «εδώ και τώρα». Ο Γιώργος Τάγκαλος διδάσκει Flow & Hatha yoga και είναι μέλος της Yoga Alliance ©.

y.h.2jpg18.30 – 20.00 Yin yoga, Μπέτυ
Ένα βαθύ ταξίδι στο φυσικό και συναισθηματικό σώμα. Ένα ταξίδι στη ζωή μέσα από τις ποιότητες της αποδοχής και της μη προσπάθειας, με εργαλεία τη μουσική και την ποιήση. Η αργή και ήσυχη φύση του μαθήματος μας συνδέει με την αναπνοή και τις εσωτερικές δονήσεις, αφήνοντας μια βαθιά χαλαρωτική και αναζωογονητική αίσθηση. Η Μπέτυ Παπαδοπούλου είναι δασκάλα Hatha & Yin yoga, Kundalini, Vinyasa, Acro Partner yoga και Chi kong.

Κυριακή 18/1

10.30 – 12.00 Hatha yoga, Valerie
Η Valerie σας καλεί να ανακάλύψετε την εσωτερική σας δύναμη μέσα από την εξισορρόπηση των αντιθέτων όπως η Άγνοια & η Αφύπνιση, η Αγκαλιά & η Απελευθέρωση, το Μυστήριο & η Διορατικότητα, ή να Ξεχνάς & να Θυμάσαι. Η Valerie Saier είναι δασκάλα Hatha & Nidra yoga, E-RYT 200 μέλος Yoga Alliance ©, N.L.P. practitioner & Stress management consultant.

ex812.15 – 13.45 Flow yoga, Μαντώ
Συγκέντρωση και Ισορροπία μέσα από το χορό του σώματος με το νου. Ακολουθώντας τους κύκλους των Χαιρετισμών στον Ήλιο, θα αναζητήσουμε τη συκγέντρωση και την ισορροπία, αφήνοντας το σώμα να χορεύει αδιάκοπα με το νου και την αναπνοή. Καλό ζέσταμα και αποθεραπεία ανοίγουν και κλείνουν την πρακτική. Η Μαντώ Παπαδογεώργου διδάσκει Hatha & Sampoorna yoga, και είναι μέλος της Yoga Alliance ©.

Σημείωση:
1. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα, 17 άτομα. Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής εώς Παρασκευή 16/1 στις 20.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
2. Τα τμήματα είναι ανοιχτά για όλα τα επίπεδα. Όσοι όμως επιθυμούν να συμμετέχουν στην Flow yoga, είναι σημαντικό να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση, χωρίς τραυματισμούς και προηγούμενη εμπειρία στην Yoga είναι επιθυμητή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3450020 καθημερινά 17.00-20.30
email: info@yogahouse.gr

Τέλος επειδή η αρχή είναι το ήμιση του παντός και για το καινούριο έτος, υπενθυμίζουμε οτι μπορείτε να συμμετέχετε στα προγράμματα του Yoga House αντί για ένα μάθημα γνωριμίας, για μία εβδομάδα γνωριμίας χωρίς κάποιο κόστος! Είναι ένα δώρο από εμάς για την νέα χρονιά..[/fusion_text][sharing tagline=»tagline=»link=»<span»» tagline_color=»» title=»Title To Share» link=»» description=»A small description of the page» pinterest_image=»» icons_boxed=»» icons_boxed_radius=»4px» box_colors=»» icon_colors=»» tooltip_placement=»» backgroundcolor=»» class=»» id=»editable-post-name»][/sharing][separator style_type=»none» top_margin=»» bottom_margin=»» sep_color=»» icon=»» width=»» class=»» id=»»]

Pin It on Pinterest

Share This