24 Φεβρουαρίου 2018
Yoga House
Σάββατο 15.00 – 20.30

Πεποιθήσεις και Αξίες: η Δύναμη και η Αδυναμία τους.

Στο πρώτο μέρος του ταξιδιού μας μάθατε τις βασικές αρχές του NLP, ανακαλύψατε τη δύναμη της επιρροής του ασυνείδητου και σας δόθηκαν τεχνικές για να αποκτήσετε τον έλεγχο της εσωτερικής σας κατάστασης και των συναισθημάτων σας. Στο τέλος κλείσαμε ραντεβού για ένα δεύτερο ταξίδι.

Εδώ είμαστε! Αυτή τη φορά θα διερευνήσουμε τον κόσμο των πεποιθήσεων, των αξιών και την επιρροή τους στη ζωή μας. Θα δούμε μαζί πώς οι πεποιθήσεις μας και οι αξίες μεταβάλλουν την αντίληψη και τη συμπεριφορά μας. Όπως λέει ο Deepak Chopra:

«Κάθε αρνητική πεποίθηση αποδυναμώνει την σχέση μεταξύ του νου και του σώματος».

Τώρα, σε αυτό το σεμινάριο μπορείτε να μάθετε:

  • Από πού προέρχονται οι δικές σας πεποιθήσεις και αξίες.
  • Πώς αυτές επηρεάζουν την αντίληψη, τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις σας.
  • Πόσο σημαντικό είναι να ευθυγραμμιστούν όλα τα παραπάνω.
  • Πώς να αλλάξετε όσα σας περιορίζουν και να υπερβείτε τα εμπόδια.

Θα σας δώσουμε νέες τεχνικές και γνώση έτσι ώστε να μπορείτε να διασαφηνίσετε ποιες από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας είναι πραγματικά εκείνες που έχετε επιλέξει. Θα έρθετε πιο κοντά στον εαυτό που θέλετε πραγματικά να είστε. Θα αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία επιλογής στη ζωή σας και θα καταλάβετε καλύτερα το περιβάλλον γύρω σας.

Δάσκαλοι

Valerie Saier Δασκάλα YogaΗ εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Valerie Saier, δασκάλα yoga από το 2006 και διδάσκει Hatha, Flow, Yoga Nidra, Mindfulness meditation κι άλλα. Είναι εγγεγραμμένη στη Yoga Alliance σαν E-RYT 200 ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευμένη επαγγελματίας Master N.L.P. Time Line Therapist© και Stress Management Consultant αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό A.B.N.L.P.

Προϋποθέσεις

Σίγουρα είναι καλύτερα να έχετε παρακολουθήσει το σεμινάριο NLP – Διαφορετική Αντίληψη. Αν όμως έχετε προηγούμενη εμπειρία απο σεμινάρια NLP της Βαλερί το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχετε πρόβλημα στην παρακολούθηση.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

Το σεμινάριο «NLP – Εύπορος Νους» θα διεξαχθεί στο Yoga House ή σε φιλικό χώρο της περιοχής, που συνεργαζόμαστε σε περίπτωση φόρτου εργασίας. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 5 ώρες και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 15.00 – 20.30

Κόστος συμμετοχής: 50€ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Σημειώστε όμως ότι για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί το αργότερο την 1η ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3450020 από 16.30 έως 20.30 ή mail: info@yogahouse.gr

Δήλωση Συμμετοχής

Yoga Motion Vol. 1
Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.
Sending

Pin It on Pinterest

Share This