20 Δεκεμβρίου 2017
Yoga House
Τετάρτη 19.00 – 20.30

«Για να καταλάβει κάποιος το χορό χρειάζεται να μείνει ακίνητος,
για να καταλάβει κάποιος την ακινησία χρειάζεται να χορέψει».
Rumi

Η 20η Δεκέμβρη στο Yoga House θα είναι μία ξεχωριστή Τετάρτη γεμάτη Kirtan (γιογκικό τραγούδι). Με μεγάλη χαρά και μια ανοιχτή αγκαλιά θέλουμε να σας καλέσουμε να περάσουμε μαζί λίγες ώρες χαράς, να ανταλλάξουμε αγάπη, ευχές και θετική ενέργεια.

Τι είναι το kirtan; Το Κίρταν είναι το Γιογκικό τραγούδι, ένας άλλος δρόμος προς τον διαλογισμό και ένας άλλος τρόπος συνάντησης με τον εαυτό μας και τους άλλους. Έχει τις ρίζες του στην Βεδική παράδοση και πρόκειται για ένα «call and response» τύπο τραγουδιού. Ο όρος kirtan σημαίνει εξιστορώ ή περιγράφω και αφορά στην επανάληψη των mantras μελωδικά, με συνοδεία μουσικών οργάνων και την ανταπόκριση των παρευρισκόμενων. Mantra σημαίνει «αυτό που διευρύνει το νου και την αντίληψη». Μέσα από την πρακτική του kirtan όλο το υλικό σώμα καθώς και ο νους δονούνται σε μια υψηλότερη συχνότητα. Ο νους ησυχάζει και η «καρδιά ανοίγει». Οι Adi Shakti κι Θοδωρής Antarama θα μας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι συναισθηματικής ανάτασης και ενεργειακής επαναφόρτισης. Απολαύστε το!

Ξεκινάμε στις 19.00 έως 8.30 και για τη συμμέτοχη σας θα υπάρχει κουτί με ελεύθερη εισφορά για την ενίσχυση του μουσικού σχήματος Adi Shakti. Επίσης προτείνουμε να φέρετε κάποιο γλυκό ή αλμυρό σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης και προσφοράς προς το σύνολο, ώστε μετά τα Κίρταν να τα μοιραστούμε, να κουβεντιάσουμε και να ανταλλάξουμε αγκαλιές. Εμείς θα βάλουμε το Chai massala*..!

* Ινδική συνταγή για τσάι με μπαχαρικά

Pin It on Pinterest

Share This