Όπως κάθε χρόνο με το κλείσιμο του ημερολογιακού έτους νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε όπου κι όπως μπορούμε. Για εσάς λοιπόν ετοιμάσαμε μια εορταστική προσφορά κι ένα δώρο για τη νέα χρονιά που έρχεται…!

Αποκτήστε μια μηναία συνδρομή έως 20 Δεκεμβρίου και κερδίστε 30% έκπτωση ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια επιπλέον 3μηνη συνδρομή μέσα από την κλήρωση που θα γίνει ζωντανά στις 22 Δεκεμβρίου στο Yoga House!

Παράλληλα συνεχίζουμε διαρκώς να προσφέρουμε προς το κοινωνικό σύνολο με διάφορες δράσεις. Εδώ και δυο χρόνια έχουμε καθιερώσει την τάξη Karma yoga, κάθε Τέταρτη στις 10.00, όπου κυρίως η Κατερίνα Σπυροπούλου αλλά και άλλοι δάσκαλοι κατά καιρούς προσφέρουν τάξεις yoga με ελεύθερη εισφορά και όλα τα έσοδα που συγκεντρώνουμε τα διαθέτουμε σε κοινωφελείς δράσεις. Για τη φετινή σεζόν, από το Σεπτέμβριο που ξεκινήσαμε, έχουμε ενισχύσει οικονομικά την ΑΝΙΜΑ με αφορμή την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό, τον Άλλο Άνθρωπο γιατι κινδύνευσε να χάσει το Κοινωνικό Σπίτι και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα τα διαθέσουμε στην Κιβωτό του Κόσμου για να ενισχύσουμε την σπουδαία προσπάθειά τους να παρέχουν ότι καλύτερο μπορούν σε μητέρες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για τον μήνα Ιανουάριο πρόκειται να συγκεντρώσουμε τις εισφορές σας με σκόπο να προμηθεύσουμε τους Αστέγους της περιοχής μας, που είναι αρκετοί, με είδη πρώτης ανάγκης για το χειμώνα όπως, υπνόσακους, ξηρά τροφή (κονσέρβες, ξηρούς καρπούς, κουλούρια, κλπ), υγρά μαντηλάκια, οδοντόκρεμες & οδοντόβουρτσες και άλλα είδη χρήσιμα για κάποιον που ζει στο δρόμο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους έχουν ανταποκριθεί, μέχρι σήμερα, στο κάλεσμά μας για κοινωνική προσφορά με ενσυναίσθηση και υποστήριζουν την προσπάθειά μας.

Κάθε Τετάρτη στις 10.00, όλο το χρόνο, μπορείς να κάνεις Karma yoga μαζί μας για καλό σκοπό!

Pin It on Pinterest

Share This