Yogi-Happy

For english version click HERE!

Παρασκευή 13 Ιουνίου εώς  Δευτέρα 16 Ιουνίου

Ο Shri Yogi Hari, ένας πραγματικός master της γιόγκα, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας παρουσιάσει την Sampoorna yoga!

Το Yoga House σας προσκαλεί σε μια απόδραση από την καθημερινότητα για να προσφέρετε στον εαυτό σας ποιοτικό χρόνο σε μια συνάντηση με την αληθινή σας Ύπαρξη. Έλατε να γνωρίσετε μια διαφορετική προσέγγιση στις Ασανες, να τραγουδήσουμε μάντρας & μπάτζανς, να διαλογιστούμε και να εμβαθύνουμε στην ουσία της Γιόγκα με ένα σπουδαίο δάσκαλο που μιλάει στη καρδιά μας.

Το retreat πραγματοποιείται σε έναν τόπο με υψηλή ενέργειακη δόνηση που γαληνεύει σώμα και νου, στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου μόλις 1 ½ ώρα από την Αθήνα.
Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι το «Sunny Garden», χτισμένο 50 μέτρα από την θάλασσα, μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα με λουλούδια και πορτοκαλιές προσφέροντας τη δυνατότητα για 2κλινο ή 3κλινο studio. Το πρωινό κι όλα τα γεύματα είναι χορτοφαγικά από τοπικά προϊόντα της περιοχής. Παρακάτω είναι ένα ενδεικτικό ημερήσιο πρόγραμμα:

  • 5.30: Aφύπνιση
  • 6.00 – 8.00: Satsang (διαλογισμός, μάντρας, διάλεξη) *1
  • 8.00 – 10.00: Πρακτική – σύστημα  Sampoorna yoga **2
  • yogihari510.00 – 11.00: Brunch
  • 11.00 – 16.30: Ελεύθερος χρόνος ***3
  • 16.30 – 18.30: Satsang/Sampoorna yoga/Nada yoga
  • 18.30 – 19.30: Δείπνο
  • 20.00 – 21.30: Satsang (διαλογισμός, μάντρας, διάλεξη) *1

1. * Ο Shri Yogi Hari επιλέγει καθημερινά κάποιο θέμα για να εμβαθύνει στην φιλοσοφία της Γιόγκα αυτή τη φορά ανάμεσα σε αλλά πρόκειται να διαφωτίσει τις παρακάτω σημαντικές έννοιες:
α) Samsara – ο συνεχόμενος κύκλος της ανα-γέννησης,
β) Purusartha – οι τέσσερις θησαυροί της ζωής,
γ) Samskaras – οι εν-τυπώσεις του συνειδητού και υποσυνείδητου νου,
δ) Karma – ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος.

2. ** Η  Sampoorna yoga είναι βασισμένη στο σύστημα Sivananda αλλά εξελίσσεται με ένα πιο δυναμικό τρόπο όπου η πρακτική εξάσκηση αποκτά έντονο ρυθμό και ροή. Σύμφωνα με τον Yogi Hari η πρόθεση της γιόγκα είναι η μείωση του ταμασικού στοιχείου (νωθρότητα) στο σώμα και το νου.

3. *** Φροντίσαμε όμως να υπάρχει κι αρκετός ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα. Είναι καλοκαίρι και είμαστε στην Ελλάδα, άλλωστε!

Την πρακτική στις ασάνες καθοδηγεί η Tara, σύντροφος ζωής και σύζυγος του Yogi Hari. Οι διαλέξεις του Yogi Hari και οι τάξεις της Tara συμβαίνουν στα αγγλικά, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο μετάφρασης στα ελληνικά.

Η ελάχιστη εισφορά για το retreat είναι: 4 ημέρες 240€, 2 ημέρες 140€, 1 ημέρα 80€. Απαραίτητη κατάθεση προκαταβολής 50% του συνόλου εώς 25 Απριλίου και εξόφληση εώς 25 Μαΐου 2014.

Η εισφορά περιλαμβάνει τη διαμονή, το brunch, ένα χορτοφαγικό δείπνο και 7,5 ώρες πρακτικής εξάσκησης στη Sampoorna yoga, στη Nada yoga, διαλέξεις και διαλογισμό, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν περιλαμβάνονται μεταφορικά έξοδα και ΦΠΑ.

epidavros2

Λίγα λόγια για την Sampoorna yoga

Η Sampoorna yoga είναι ο καρπός της ακούραστης επιδίωξης του Yogi Hari για την τελειότητα στην πρακτική και τη διδασκαλία του. Είναι η γιόγκα της πληρότητας που ενσωματώνει με σοφό τρόπο την Hatha, Raja, Karma, Bhakti, Jnana και Nada yoga για να εξαγνίσει και να εναρμονίσει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας, έτσι ώστε το φως της ψυχής να λάμπει σε όλο το θεϊκό μεγαλείο της. Η προσέγγισή του είναι βαθιά, απλή, πρακτική και βοηθά ανθρώπους από κάθε υπόβαθρο να ζήσουν μια πιο πλούσια, πιο ευτυχισμένη ζωή που βασίζεται στις διαχρονικές αξίες της γιόγκα. Η βασική διδασκαλία είναι ότι η υγεία, η ειρήνη και η χαρά είναι ήδη μέσα μας. Είναι αναφαίρετα δικαιώματα μας. Η Sampoorna γιόγκα μπορεί να μας βοηθήσει να τα αποκαλύψουμε με μια διαδικασία βήμα προς βήμα κατά την οποία το άτομο καταλήγει να αναγνωρίσει την θεϊκή του υπόσταση.

yogihari11

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 6977612222 Χρήστος Χαρικιόπουλος
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κάντε κράτηση εγκαίρως!

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης (στα αγγλικά) και πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση!

[si-contact-form form=’5′]

[sharing tagline=»Διαλέξτε πως θέλετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας!» title=»Title To Share» link=»https://www.yogahouse.gr/2014/01/4days-retreat-with-shri-yogi-hari/» description=»A small description of the page» backgroundcolor=»»][/sharing]

Pin It on Pinterest

Share This