Από Παρασκευή 17 έως Τρίτη 21 Ιουνίου

Το Yoga House σας προσκαλεί να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, να γιορτάσουμε την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου και να συντονιστούμε με την πανσέληνο του Ιουνίου. Στις 17 -21 Ιουνίου και στα Βασιλικά Ευβοίας οργανώνουμε ένα retreat δίπλα στην θάλασσα. Βρισκόμαστε στην πιο φωτεινή και ζεστή, ή pitta, εποχή του χρόνου σύμφωνα με την Ayurveda και είναι μία καλή ευκαιρία να ενδυναμώσουμε την μεταβολική ικανότητα του σώματος και του νου, μέσω της κίνησης, του ήχου, του διαλογισμού και της χαλάρωσης. Μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας λίγες μέρες μακριά από την καθημερινότητα, δίπλα στην θάλασσα αξιοποιώντας την ζωτική ενέργεια του ήλιου που βρίσκεται αυτή την εποχή στο ζενίθ της. Ο Ματθαίος θα καθοδηγήσει την nada yoga (yoga του ήχου), gong yoga καθώς και διαλογισμούς ενώ η Κατερίνα θα εστιάσει στην πρακτική με ελεύθερη κίνηση όπως Υoga Dance, Chandra flow και σε πρακτικές με πιο ήπια ροή όπως η Restorative yoga.

ingrid

Ο ξενώνας Chrisalore Appartments που πρόκειται να μας φιλοξενήσει, αποτελείται από ένα σύνολο studios με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, air condition, wi-fi, τηλεόραση και μπαλκόνι. Η απόσταση για την παραλία είναι μόλις 5-7 λεπτά με τα πόδια. Στη διάρκεια του retreat υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για βουτιές και χαλάρωση στις εξαιρετικές παραλίες Ψαροπούλι, Ελληνικά, Μαύρικας κι άλλες. Η περιοχή προσφέρεται για να απολαύσετε την όμορφη καταπράσινη φύση της Βόρειας Ευβοίας, όπως περίπατους σε κοντινά μονοπάτια, επίσκεψη στους καταρράκτες του Δρυμώνα κι άλλα πολλά.

drimonas2Tο πρόγραμμα του retreat:

Σάββατο 18 Ιουνίου:
12:00-14:00 Hatha Yoga and more… φωνητική ενεργοποίηση, asanas, διαλογισμός και savasana. (Ματθαίος και Κατερίνα)
18:00-20:30: Gentle Yoga, pranayama, διαλογισμός, savasana (Ματθαίος και Κατερίνα)

Κυριακή 19 Ιουνίου:
8:00-10:30: Nada Yoga, διαλογισμός με Gong (Ματθαίος)
18:00-20:00: Pranayama, Chandra flow, savasana (Κατερίνα)

Δευτέρα 20 Ιουνίου:
8:00-10:00: Gong Yoga (Ματθαίος)
19:30-21:30: Special workshop: Yoga Dance – Ωδή στην πανσέληνο (Κατερίνα)

Δείτε περισσότερα για την Κατερίνα και τον Ματθαίο

Κόστος: Το κόστος συμμετοχής είναι 190€ και περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο studio, πλούσιο πρωινό (brunch) και όλες τις πρακτικές yoga. Για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα να έρθετε από Παρασκευή ή να μείνετε και τη Δευτέρα ώστε να συμμετέχετε στο special Yoga Dance με την Κατερίνα. Για τα γεύματα σας αφήνουμε ελεύθερη επιλογή καθώς υπάρχουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες στα studios και αρκετές ταβέρνες στην περιοχή που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Στο κόστος δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και ο ΦΠΑ.

psaropouli3

Επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103450020 ή 6977612222 για τη διαθεσιμότητα των θέσεων. Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας εγκαίρως συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Pin It on Pinterest