29-30 Ιανουαρίου 2022
Loop Dance Lab Live & Online
Σάββατο & Κυριακή: 9.30 -17.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο

Θέλετε να αναβαθμίσετε τον τρόπο που διδάσκετε, να νιώσετε αυτοπεποίθηση και οι μαθητές να αισθάνονται ασφάλεια μαζί σας;

Στο σεμινάριο Hands On for Assist & Adjust πρόκειται να μάθετε πότε και πώς να υποστηρίζετε τους μαθητές σας μέσα από την τέχνη του αγγίγματος. Εφαρμόστε αποτελεσματικές βοήθειες ή προσαρμογές και αποκτήστε εμπιστοσύνη με περισσότερα εργαλεία, ώστε να βοηθήσετε τους μαθητές σας να εξελίσσουν την πρακτική τους. Σε αυτό το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο εστιάζουμε στο πως μπορούμε να προσαρμόσουμε τα asanas (στάσεις) σε διαφορετικούς σωματότυπους και διαφορετικές ανάγκες με τον καλύτερο τρόπο.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος από την Ανώτερη Εκπαίδευση Yoga 300 ωρών (RYS-300), την οποία μπορείτε να συνεχίσετε στο δικό σας ρυθμό, αν είστε δάσκαλοι yoga. Ωστόσο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και σαν ανεξάρτητη εκπαίδευση, χωρίς άλλη δέσμευση και όλες οι ώρες μπορούν να προστεθούν σαν YACEP στην Yoga Alliance ©.

Διδακτική Ύλη

Θα δώσουμε έμφαση στα παρακάτω:

  • Να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να εδραιώσετε την εμπιστοσύνη όταν αγγίζετε.
  • Να αξιολογείτε που, ποτέ και ποσό έντονα χρειάζεται ένα άγγιγμα.
  • Να βοηθάτε τους ασκούμενους να βρουν την δική τους ευθυγράμμιση, την σταθερότητα και την άνεση μέσα σε κάθε θέση.
  • Να προσφέρετε την σωστή βοήθεια/προσαρμογή ανάλογα με τους διάφορους σωματότυπους.
  • Ποιος είναι ο ηθικός κώδικας για τις βοήθειες με άγγιγμα.
  • Αρκετή πρακτική εφαρμογή με υποστηρικτική καθοδήγηση.
  • Την ικανότητα να προσφέρετε τις λεπτές προσαρμογές που χρειάζεται κάθε άτομο.
  • Πρώτα από όλα η παρατηρητικότητα και η προσαρμογή με σειρά και συνειρμό.
  • Ξεκάθαρη πρόθεση που να προσαρμόζεται σε ότι βλέπετε και νιώθετε.
  • Μαθαίνετε πως να χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα εργαλεία, το σώμα σας, το σώμα του ασκούμενου, λεκτικές οδηγίες, αναπνοή, κλπ.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις ή αλλά θέματα που σας απασχολούν και θα συνδυάζονται με την ανάλογη πρακτική εφαρμογή. Συμπεριλαμβάνεται εγχειρίδιο με φωτογραφίες για 62 asanas.

Δάσκαλοι

Χρήστος ΧαρικίοπουλοςΟ Χρήστος Χαρικιόπουλος – είναι Yogacharya καθηγητής yoga E-RYT-500, με περισσότερες από 1200 ώρες εκπαίδευσης σε Ινδία & Ευρώπη. Είναι ιδρυτής του Ayama Yoga House, μέλος της Yoga Alliance ©, μέλος του Δ.Σ. στον Συλλόγο Γιόγκα Ελλάδας, Lead Trainer στα προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga Βασικής RYS 200 & Ανώτερης RYS 300. Ασχολείται συστηματικά με την πρακτική της yoga από το 2001 και διδάσκει από το 2005. Παρόλο που η πρακτική του εμπειρία και η εκπαίδευση του έχει επερεαστεί από αρκετά και διαφορετικά συστήματα yoga όπως, Hatha, Flow, Yin, Restorative, Sampoorna yoga, πάντα θεωρούσε ότι η ουσία της yoga, σε κάθε τύπου πρακτική, εστιάζει σε έναν και μοναδικό στόχο. Την ολιστική εξέλιξη του ατόμου ώστε να βιώσει όλο το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε δάσκαλους yoga και είναι αναγνωρισμένο σαν YACEP από τον οργανισμό της Yoga Alliance (USA). Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300, η βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

 

29-30 Ιανουαρίου 2022
Loop Dance Lab Live & Online
Σάββατο & Κυριακή: 9.30 -17.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 16 ώρες .
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€, δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
ΧΩΡΟΣ: Loop Dance Lab, Πραμάντων 18, Άνω Πετράλωνα

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ για όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Ayama-Yoga House.

Δείτε όλα τα σεμινάρια που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής. 

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977612222 ή στο mail: info@yogahouse.gr

 

Δήλωση Συμμετοχής

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending

Pin It on Pinterest