Σκέπτεστε να αρχίσετε για πρώτη φορά Γιόγκα ή Πιλάτες;

Ας πάρουμε ένα φανταστικό σενάριο ότι ξεκινάτε για ένα ταξίδι σε μια ξένη και άγνωστη χώρα για την όποια όμως γνωρίζετε ελάχιστα έως καθόλου.

Θα είσαστε ικανοποιημένοι αν ξοδεύατε το χρόνο σας άσκοπα σε πολύωρες μετακινήσεις, επειδή δεν γνωρίζατε κάποιες βασικές πληροφορίες, όπως για τα μέσα μεταφοράς ή ποιοι προορισμοί ταιριάζουν καλυτέρα στις δίκες σας ανάγκες;

Δεν θα ήταν περισσότερο πλούσια η εμπειρία σας αν γνωρίζατε αρκετές χρήσιμες πληροφορίες ώστε να μην νοιώθετε κάπως ξένοι ή χαμένοι στη διάρκεια του ταξίδιου σας σε αυτή τη χώρα;

Για αυτό κι εμείς στο Yoga House Studio έχουμε δημιουργήσει τα εισαγωγικά σεμινάρια που σας δίνουν την απαραίτητη βάση για να ξεκινήσετε την πρακτική σας στη Γιόγκα ή το Πιλάτες με ασφάλεια και επίγνωση.

Τα σεμινάρια διαρκούν περίπου 90 λεπτά, όσο κι ένα μάθημα Γιόγκα και σε αυτό το χρόνο σας παρέχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε λίγα πράγματα για το κάθε σύστημα που θέλετε να ακολουθήσετε. Έτσι μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις εμπειρίες σας κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης με περισσότερη γνώση και ο χρόνος που αφιερώνετε να σας προσφέρει τα καλυτέρα αποτελέσματα για τις δίκες σας ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα σε κάθε σεμινάριο θα μάθετε συνοπτικά τα εξής:

  • Λίγα λόγια για την ιστορία και τη φιλοσοφία του κάθε συστήματος
  • Γενικές οδηγίες για την ασφάλεια και την ανατομική ευθυγράμμιση.
  • Βασικές στάσεις του κάθε συστήματος.
  • Για την αναπνοή και πως αναπνέουμε διαφορετικά σε κάθε σύστημα.
  • Παραλλαγές στάσεων που αφορούν τις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματος σας.

Δείτε πιο αναλυτικά το περιεχόμενο και τις ημερομηνίες για τα εισαγωγικά σεμινάρια στους παρακάτω συνδέσμους:

Pin It on Pinterest