11 – 13 Ιουνίου 2011

Yoga weekend
Αποδράστε για λίγο από την ένταση της πόλης.

Παρακολουθήστε ένα από τα σεμινάρια Γνωριμίας με τη Γιόγκα και Εμβάθυνσης στην Πρακτική που καθοδηγεί ο Χρήστος Χαρικιόπουλος. Βιώστε πόσο ωφέλιμη μπορεί να αποδειχτεί η γιόγκα για όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας. Συνδυάστε την επαφή με τη Φύση και τη σύνδεση με τον Εαυτό σας.

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν όλοι, καινούργιοι αλλά και έμπειροι στη γιόγκα ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας και να απολαύσουν αυτό διάλειμμα από την ένταση της πόλης, να εστιάσουν στη προσωπική τους πρακτική αλλά και στη χαλάρωση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι μας. Τα σεμινάρια γίνονται σε χώρο που έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενεί ανάλογες δραστηριότητες και θα μας δώσει την ευκαιρία να γίνουμε μια παρέα από φίλους με κοινές αναζητήσεις. Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει διαθέτει 4 τρίκλινα δίπατα δωμάτια με μπάνιο. Τα πρωινά και τα γεύματα μας τα προετοιμάζουμε μονοί μας. Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πρωινή & απογευματινή πρακτική εξάσκηση σε Ασάνες (στάσεις του σώματος)
  • Τεχνικές αναπνοών,
  • Τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης,
  • Τεχνικές διαλογισμού
  • Εμβάθυνση σε θεματικές ενότητες όπως “Γνωριμία με τα ενεργειακά μας κέντρα”, “Ενεργειακή εξισορρόπηση σύμφωνα με την Αγιουρβέδα” και άλλα θέματα που επιλέγουμε κατά καιρούς.

Σημείωση: Η ελευθερία κινήσεων και επιλογών και ο σεβασμός των προσωπικών αναγκών την κάθε στιγμή είναι βασική αρχή της γιόγκα και του σεμιναρίου, έτσι  και το πρόγραμμα μας δεν είναι δεσμευτικό για τους συμμετέχοντες.

Θα έχουμε όμως και αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπάνιο στη παραλία του Διακοπτού και άλλες επιλογές όπως επίσκεψη στο σπηλαίο των Λιμνών στα Καλάβρυτα ή επίσκεψη στη λίμνη Τσιβλού.
Δείτε εικόνες από προηγούμενα Σαββατοκυριακα με Γιόγκα

Το κόστος σεμιναρίου είναι 135€ και συμπεριλαμβάνει δυο διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό, την παροχή πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας όπου μαγειρεύουμε μόνοι μας και την ενοικίαση της αίθουσας των μαθήματων.
Τα έξοδα ταξιδιού αλλά και τυχόν αλλά έξοδα όπως π.χ. εισιτήρια για το σπηλαίο, τον οδοντωτό κ.λ.π. δεν περιλαμβάνονται.

Αναχώρηση Σάββατο πρωί επιστροφή Δευτέρα βραδύ. Αν κάποιος από τους συμμετέχοντες διαθέτει χώρο στο αυτοκίνητο του μπορεί να ενημερώσει εγκαίρως και να μοιραστεί τη διαδρομή και τα έξοδα του ταξιδιού με άλλους ενδιαφερομένους.

Για όλα τα σεμινάρια προγραμματίστε τη συμμετοχή σας τουλάχιστον 20 μέρες πριν, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Το συγκεκριμένο έχει 12 θέσεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή χρειάζεται μια προκαταβολή 80€ μέχρι τις 30 Μαΐου.

Για την καταβολή της προκαταβολής επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6977612222 για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των θέσεων και κατόπιν κάνετε κατάθεση με το ονοματεπώνυμο σας στον εξής τραπεζικό λογαριασμό: EUROBANK  00260218810200765201 και μας ενημερώνετε για τη συναλλαγή.

Ευχαριστούμε θερμά!

Η ομάδα του Yoga House Studio.

Pin It on Pinterest