Κάθε κρύσταλλος έχει ξεχωριστές ιδιότητες. Οι δονήσεις των κρυστάλλων είναι όμοιες με εκείνες που εκπέμπουν τα τσάκρας μας (ενεργειακά κέντρα), όταν βρίσκονται σε πλήρως υγιή και ισορροπημένη κατάσταση.

Στην κρυσταλλοθεραπεία οι λίθοι τοποθετούνται πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του θεραπευόμενου, ανάλογα με τις ανάγκες του και έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) και να τα φορτίζουν με θεραπευτική ενέργεια.
Ο θεραπευτής, κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς κρυστάλλων βοηθά να επέλθει μια βαθιά χαλάρωση στο σώμα και στο πνεύμα του θεραπευόμενου.

Η θεραπεία αποτελεί μια ‘ολιστική’ θεραπεία που αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα, προκειμένου να επιφέρει μια κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας στο σώμα, το νου και το πνευμα, ώστε να θεραπευτούν οι αιτίες των προβλημάτων του στο αιθερικό πεδίο, αλλά και τα αποτελέσματα τους που εκδηλώνονται στο φυσικό επίπεδο (το σώμα).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφανή αλλαγή της ψυχολογικής κατάστασης του θεραπευόμενου και τον τρόπο σκέψης του. Οι θεραπευτικές συνεδρίες βοηθούν να ξεπεραστούν σωματικά, ψυχικά και ενεργειακά μπλοκαρίσματα, προσκολλήσεις, σκεπτομορφές και σωματικοί πόνοι.

Pin It on Pinterest