Ονομάζομαι Viraksha (Βιράξα) είμαι μασέρ,φυσικοθεραπευτής,και ενεργειακός θεραπευτής.

Εξειδικεύομαι στην θεραπευτική ολιστική μάλαξη η οποία αποτελεί μια  μοναδική σύνθεση τεχνικών. Βάσει της περίπου δεκαετούς εμπειρίας μου στο χώρο, διαβάζω τις ανάγκες του σώματος και δρω σε ενεργειακό επίπεδο δημιουργώντας, ανάλογα με την στιγμή, το κατάλληλη τεχνική-θεραπεία σε συνεννόηση πάντα με τον δέκτη. Πολλές τεχνικές όπως ολίσθημα, ζύμωση, κρούσεις, εντριβές, πιέσεις, cupping, energy holds, vibrations, breathing και visualisations συνδυάζονται αρμονικά οδηγώντας στην απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Αντιμετωπίζω τον δέκτη σαν μια ξεχωριστή και μοναδική οντότητα. Η προσέγγισή μου είναι καθαρά ανθρωποκεντρική. Οι θεραπείες  επιλέγονται προσεκτικά έτσι ώστε να συνάδουν με τις προσωπικές ανάγκες του δέκτη. Στόχος μου είναι να προσφέρω ότι καλύτερο από καρδιάς με αγάπη, μεράκι και απόλυτο σεβασμό.

Πνευματικά μονοπάτια που ακολουθώ είναι αυτά της:

 • Tantra yoga
 • Arhatic yoga {είναι ένας συνδυασμός επτά διαφορετικών τεχνικών yoga (Raja yoga, Karma yoga, Laya/Kundalini yoga, Gnana yoga, Bhakti yoga, Mantra yoga και απλοποιημένης Hatha yoga) και περιλαμβάνει ισχυρούς διαλογισμούς και διάφορες ασκήσεις -σωματικές και αναπνοής- που αφυπνίζουν, καθαρίζουν, εξισορροπούν και ενεργοποιούν το ενεργειακό σώμα.}
 • Σαμανικες τεχνικές, Σαμανικός θεραπευτικός τροχός.

Εκτός απο το μασάζ στον τομέα της θεραπείας έχω ολοκληρώσει όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης στο Pranic Healing , στα οποία προσφέρω συνεδρίες, και επιγραμματικά είναι:

 • Basic Pranic Healing
 • Advanced Pranic healing
 • Pranic Psychotherapy
 • Pranic Crystal healing
 • Pranic Face Lift,Weight Loss and Bοdy Sculpting

Όσο αφορά την μάλαξη προσφέρω τα παρακάτω προγράμματα :

 • Deep tissue/Μασάζ βαθέως ιστού είδος μασάζ που εστιάζει στις βαθύτερες εκείνες μυϊκές ομάδες,που συνήθως είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσει ένας θεραπευτής με τις συνήθης τεχνικές μάλαξης. Χρησιμοποιούνται οι πήχεις και οι αγκώνες. Ενδείκνυται για ανθρώπους με έντονη φυσική δραστηριότητα χαλαρώνοντας τους μυϊκούς σπασμούς.
 • Θεραπεία ποδιών ανακουφίζει τα πόδια από τους πόνους της ορθοστασίας, τα πρηξίματα και τις κράμπες. Είναι το μέρος του σώματος που δέχεται την περισσότερη πίεση καθημερινά γι΄αυτό έχουν μέγιστη ανάγκη περιποίησης. Σε αυτό το σημείο, τονίζω το εξειδικευμένο πρόγραμμα HFT (Ηigh Ηeels Foot Therapy), μια ειδική αγωγή για πόδια ταλαιπωρημένα από τακούνια, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μασάζ και οι πιέσεις στα πόδια βοηθούν αντανακλαστικά στην εύρυθμη λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος και στη ψυχική ανάταση.
 • Anti–cellulite massage/ Αντι κυτταριδικό μασάζ  –κράμα από ήδη γνωστές τεχνικές μάλαξης (rolling, cupping,kneading, wringing ) που εστιάζουν κυρίως σε σημεία που υπάρχει συσσωρευμένη κυτταρίτιδα.
 • Lymphatic massage/ Λεμφικό μασάζ – με δονήσεις και ειδικές πιέσεις στους λεμφαδένες διεγείρεται η κυκλοφορία του λεμφικού υγρού και αποτοξινώνεται το σώμα και γαλακτικό οξύ βοηθώντας στα οιδήματα των ποδιών.
 • Cupping/Βεντουζοθεραπεία- από τον Ιπποκράτη έως και σήμερα, η χρήση της βεντούζας γίνεται για θεραπευτικούς σκοπούς. Η θεραπεία στηρίζεται στη δημιουργία μιας απορροφητικής δύναμης που έχει ως σκοπό να φέρει τοπικά το αίμα στην επιφάνεια με τη βοήθεια ποτηριών- βάζων ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες και οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Επίσης μειώνουν του μυϊκούς πόνους, γιατί διασπείρουν το γαλακτικό οξύ, μειώνουν την κυτταρίτιδα και βοηθούν στο κρυολόγημα.

Μέσα από τις ως άνω προσφερόμενες θεραπείες, στόχος μου είναι να προσφέρω το βέλτιστο αποτέλεσμα για κάθε πελάτη, προσαρμοσμένο πάντα στις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και προτιμήσεις.

Pin It on Pinterest

Share This