fbpx

Με αγάπη και φροντίδα δημιουργήσαμε στο χώρο μας, το Body & Soul Therapy, ένα “καταφύγιο” στο οποίο μπορείτε να επιστρέφετε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε την συσσωρευμένη ένταση της καθημερινότητας. Οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι για την εμπειρία τους και πρόθυμοι να προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα και εξισορρόπηση που χρειάζεστε. Όλοι εμείς στο Ayama Yoga House αναγνωρίζουμε ότι “το σώμα είναι ο ναός της ψυχής”.

 

 

Διάλεξε αυτό

που χρειάζεσαι

σήμερα!

 

 

Το σώμα μιλάει … γι’ αυτά που σωπαίνει η ψυχή.

 

Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε την έμφυτη δύναμη της αυτό-ίασης, τη δύναμη να θεραπεύουμε τους εαυτούς μας. Το κλειδί βρίσκεται στην αναγνώριση και κατανόηση της βιο-ενέργειας που μας δίνει ζωή. Διάφορες ψυχοσωματικές αιτίες είναι πιθανό να εμποδίζουν την ομαλή ροή αυτής της ενέργειας, με αποτέλεσμα να βιώνουμε αυτή την εμπλοκή με κάποιο πόνο, πάθηση ή σύμπτωμα στο σώμα. Όμως τα περισσότερα από αυτά μπορούν να αντιστραφούν με την κατάλληλη θεραπευτική μέθοδο και την πρόθεση μας να αλλάξουμε ότι μας έφερε σε αυτή τη θέση. Από την αρχαιότητα η θεραπευτική μάλαξη θεωρείται ένας από τους πιο οικείους και πολύτιμους τρόπους για να βοηθήσουμε το σώμα να απελευθερώσει τη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: 3 συνεδρίες + 1 ΔΩΡΟ!

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Tui na (Κινέζικη μάλαξη)

Κινέζικη θεραπευτική μάλαξη , μπορεί να οριστεί ως το σύνολο της θεωρίας ,των τεχνικών και χειρισμών που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη και θεραπεία απο το σύστημα της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Το TUI (ώθηση) NA (συγκράτηση) είναι δύο πο τις βασικές τεχνικές που χρησιμοποιεί ο θεραπευτής της τέχνης αυτής. Το TUI NA massage σαν θεραπευτική μέθοδος, χρησιμοποιείται συνδιαστικά και με άλλες μεθόδους (οπως το thai chi , qi gong, βεντουζοθεραπεια και πολλες άλλες μεθόδους). Σκόπος είναι να εναρμονίσει τα εσωτερικά στοιχεία με αποτέλεσμα την ομαλη ροη τηε ενέργειας του  chi, η αρμονία και η ροη της ενέργειας επιφέρει θετικές επιδράσεις αφου χρησιμοποιελιται τοαο για πρόληψη όσο και για θεραπεία .


Διάρκεια : 60 λεπτά 30 € + ΦΠΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Thai massage

Το Thai Massage είναι μια αρχαία θεραπευτική πρακτική. Συνδυάζει τεχνικές στατικού και δυναμικού μασάζ, στοιχεία οστεοπαθητικής και στοιχεία ενεργειακής θεραπείας. Χαλαρώνει το νευρικό και το μυϊκό σύστημα με αποτέλεσμα να προσφέρει σωματική και ψυχολογική ανακούφιση. Σε μία συνεδρία Thai Yoga Massage βοηθάμε το σώμα να ενεργοποιήσει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτοΐασης και το ενισχύουμε. Γίνεται σε ειδικό στρώμα τοποθετημένο στο έδαφος κι ο δέκτης είναι ντυμένος με άνετα ρούχα.


Διάρκεια : 90 λεπτά 40€ + ΦΠΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Therapeutic & Deep tissue (Θεραπευτική μάλαξη)

Μάλαξη μεσαίας πίεσης και κανονικού ρυθμού, χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια και λάδι. Βοηθάει στη χαλάρωση του σώματος, στην απελευθέρωση εντάσεων, τοξινών, προσφέρει τόνωση και βαθιά θεραπευτική αναζωογόνηση. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα ή εστιάζουμε όπου υπάρχει θέμα Αυχένας, Πλάτη, Πόδια, για να αποσυμπιέσουμε την ένταση. Αναλόγως την περίπτωση μπορεί να συνδυαστεί και με τεχνικές Deep tissue για να εστιάσουμε σε βαθύτερες μυϊκές ομάδες, που συνήθως είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσει ένας θεραπευτής με τις συνηθισμένες τεχνικές μάλαξης.


Διάρκεια1 ώρα 30€ + ΦΠΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Spineworks (Σπονδυλοθεραπεία)

Η Σπονδυλοθεραπεία χαρακτηρίζεται από μη βίαιες ή απότομες τεχνικές, είναι μια διευρυμένη και ολιστική αντίληψη θεραπείας μυοσκελετικών παθήσεων. Σαν επίκεντρο έχει την σπονδυλική στήλη, απο το κρανίο μέχρι το ιερό οστο και  επεκτείνεται σε όλο το σώμα, με στόχο να μειώσει τον πόνο, να αυξήσει το εύρος της κίνησης, να επαναφέρει την κίνηση στο σώμα. Η σπονδυλοθεραπεία χρησιμοποιεί δοκιμασμένους και αποτελεσματικούς χειρισμούς, συνεργάζεται με το σώμα συνολικά και ολιστικά, προσεγγίζει το κάθε σώμα σαν μια μοναδική έκφραση. Στηρίζεται ιδαιτερα στην ποιότητα του Αγγίγματος και στη σχέση θεραπευτή -θεραπευόμενου ακούγοντας με σεβασμό και αγαπη τις ανάγκες του κάθε σώματος-ατόμου.


Διάρκεια : 1 ώρα 30€ + ΦΠΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τις συνεδρίες θεραπευτικής μάλαξης στο χώρο μας έχει αναλάβει η Eralda Leka, η οποία διαθέτει την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και ενσυναίσθηση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εδώ είστε σε καλά χεριά!

Διαβάστε περισσότερα για την Eralda στο βιογραφικό της.

“Αυτό που με τρέφει είναι η Τέχνη, η ανάγκη για έκφραση και δημιουργία. Η Τέχνη του Αγγίγματος είναι μια από αυτές που υπηρετώ…”  Περισσότερα

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ Body & Soul Therapy

Συμπληρώστε παρακάτω:
Α) Τα στοιχεία επικοινωνία σας.
Β) Επιλέξτε ποια συνεδρία επιθυμείτε
Γ) Ενημερώστε μας ποια ημέρα & ώρα προτιμάτε

Άμεσα επικοινωνούμε με τους συνεργάτες μας και σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του ραντεβού σας. Εναλλακτικά, για να κάνετε κράτηση, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-3450020 από Δευτέρα έως Παρασκευή 1.30-19.30

Φόρμα Κράτησης Body & Soul Therapy

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending

Pin It on Pinterest

Share This