fbpx

Με αγάπη και φροντίδα δημιουργήσαμε στο Ayama Yoga House ένα «καταφύγιο» στο οποίο μπορείτε να επιστρέφετε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε την ένταση, το Body & Soul Therapy. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι για την εμπειρία τους και πρόθυμοι να σας προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα σε σώμα και ψυχή. Όλοι εμείς στο Ayama Yoga House αναγνωρίζουμε ότι «το σώμα είναι ο ναός της ψυχής». Δείτε παρακάτω περισσότερα για όλες τις διαθέσιμες θεραπευτικές συνεδρίες.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας 2 ήμερες πριν.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

 

Προσφορά Γνωριμίας:

Με 3 συνεδρίες

1 επιπλέον ΔΩΡΟ!

 

Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε την έμφυτη δύναμη της αυτό-ίασης, τη δύναμη να θεραπεύουμε τους εαυτούς μας. Το κλειδί βρίσκεται στην αναγνώριση και κατανόηση της βιο-ενέργειας που μας δίνει ζωή. Διάφορες ψυχοσωματικές αιτίες είναι πιθανό να εμποδίζουν την ομαλή ροή αυτής της ενέργειας, με αποτέλεσμα να βιώνουμε αυτή την εμπλοκή με κάποιο πόνο, πάθηση ή σύμπτωμα στο σώμα. Όμως τα περισσότερα από αυτά μπορούν να αντιστραφούν με την κατάλληλη θεραπευτική μέθοδο και την πρόθεση μας να αλλάξουμε ότι μας έφερε σε αυτή τη θέση. Από την αρχαιότητα η θεραπευτική μάλαξη θεωρείται ένας από τους πιο οικείους και πολύτιμους τρόπους για να βοηθήσουμε το σώμα να απελευθερώσει τη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια.

 

«Το σώμα μιλάει…

για αυτά που σωπαίνει

η ψυχή»

 

Διάλεξε αυτό που χρειάζεσαι!

Therapeutic (Θεραπευτική μάλαξη)


Μάλαξη μεσαίας πίεσης και κανονικού ρυθμού, χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια και λάδι. Βοηθάει στη χαλάρωση του σώματος, στην απελευθέρωση εντάσεων, τοξινών, προσφέρει τόνωση και βαθιά θεραπευτική αναζωογόνηση. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα ή εστιάζουμε όπου υπάρχει θέμα Αυχένας, Πλάτη, Πόδια, για να αποσυμπιέσουμε την ένταση.


Διάρκεια1 ώρα 35€ + ΦΠΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Shiatsu (Ολιστική μάλαξη)

Shiatsu, σημαίνει πίεση με τα δάχτυλα και είναι μια μορφή θεραπείας που είναι βασισμένη στις αρχές τις παραδοσιακής Κινέζικης και Ιαπωνικής ιατρικής. Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, της ενέργειας Qi, εξισορροπεί και αποσυμφορίζει το σώμα από εντάσεις. Είναι κατάλληλο για όλες τις παθολογίες καθώς σκοπό έχει την ψυχοσωματική ισορροπία του ατόμου. Ενδείκνυται κυρίως για μυοσκελετικές παθήσεις, κεφαλαλγίες, ημικρανίες, αϋπνίες, τραυματισμούς από άθληση, διαταραχές πεπτικού συστήματος, κόπωση, γυναικολογικά κ.α.


Διάρκεια : 70 λεπτά 50 € + ΦΠΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Foot Therapy (Θεραπεία ποδιών)

Ανακουφίζει τα πόδια από τους πόνους της ορθοστασίας, τα πρηξίματα και τις κράμπες. Είναι το μέρος του σώματος που δέχεται την περισσότερη πίεση καθημερινά για αυτό έχουν μέγιστη ανάγκη περιποίησης. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα HFT (Ηigh Ηeels Foot Therapy), μια ειδική αγωγή για πόδια ταλαιπωρημένα από τακούνια. Το μασάζ και οι πιέσεις στα πόδια βοηθούν αντανακλαστικά στην εύρυθμη λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος και στη ψυχική ανάταση.


Διάρκεια : 1 ώρα 35€ + ΦΠΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Deep tissue (Μασάζ βαθέως ιστού)

Είδος μασάζ που εστιάζει στις βαθύτερες εκείνες μυϊκές ομάδες, που συνήθως είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσει ένας θεραπευτής με τις συνηθισμένες τεχνικές μάλαξης.


Διάρκεια : 1 ώρα 35€ + ΦΠΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ Body & Soul Therapy

Συμπληρώστε παρακάτω:
Α) Τα στοιχεία επικοινωνία σας.
Β) Επιλέξτε ποια συνεδρία επιθυμείτε
Γ) Ενημερώστε μας ποια ημέρα & ώρα προτιμάτε

Άμεσα επικοινωνούμε με τους συνεργάτες μας και σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του ραντεβού σας. Εναλλακτικά, για να κάνετε κράτηση, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-3450020 από Δευτέρα έως Παρασκευή 1.30-19.30

Φόρμα Κράτησης Body & Soul Therapy

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending

Pin It on Pinterest

Share This