Με αγάπη και φροντίδα δημιουργήσαμε στο Ayama Yoga House ένα «καταφύγιο» στο οποίο μπορείτε να επιστρέφετε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε την ένταση, το Body & Soul Therapy. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι για την εμπειρία τους και πρόθυμοι να σας προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα σε σώμα και ψυχή. Όλοι εμείς στο Ayama Yoga House αναγνωρίζουμε ότι «το σώμα είναι ο ναός της ψυχής». Δείτε παρακάτω περισσότερα για όλες τις διαθέσιμες θεραπευτικές συνεδρίες.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας 2 ήμερες πριν.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

 

Προσφορά Γνωριμίας:

Αγοράζεις 3 συνεδρίες και παίρνεις

δώρο 1 επιπλέον!

 

Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε την έμφυτη δύναμη της αυτό-ίασης, τη δύναμη να θεραπεύουμε τους εαυτούς μας. Το κλειδί βρίσκεται στην αναγνώριση και κατανόηση της βιο-ενέργειας που μας δίνει ζωή. Διάφορες ψυχοσωματικές αιτίες είναι πιθανό να εμποδίζουν την ομαλή ροή αυτής της ενέργειας, με αποτέλεσμα να βιώνουμε αυτή την εμπλοκή με κάποιο πόνο, πάθηση ή σύμπτωμα στο σώμα. Όμως τα περισσότερα από αυτά μπορούν να αντιστραφούν με την κατάλληλη θεραπευτική μέθοδο και την πρόθεση μας να αλλάξουμε ότι μας έφερε σε αυτή τη θέση. Από την αρχαιότητα η θεραπευτική μάλαξη θεωρείται ένας από τους πιο οικείους και πολύτιμους τρόπους για να βοηθήσουμε το σώμα να απελευθερώσει τη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια.

 

«Το σώμα μιλάει…

για αυτά που σωπαίνει

η ψυχή»

 

Διάλεξε αυτό που χρειάζεσαι!

Therapeutic (Θεραπευτική μάλαξη)


Μάλαξη μεσαίας πίεσης και κανονικού ρυθμού, χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια και λάδι. Βοηθάει στη χαλάρωση του σώματος, στην απελευθέρωση εντάσεων, τοξινών, προσφέρει τόνωση και βαθιά θεραπευτική αναζωογόνηση. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα ή εστιάζουμε όπου υπάρχει θέμα Αυχένας, Πλάτη, Πόδια, για να αποσυμπιέσουμε την ένταση.


Διάρκεια : 30 λεπτά 20 € | 1 ώρα 35€

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Foot Therapy (Θεραπεία ποδιών)

 

Ανακουφίζει τα πόδια από τους πόνους της ορθοστασίας, τα πρηξίματα και τις κράμπες. Είναι το μέρος του σώματος που δέχεται την περισσότερη πίεση καθημερινά για αυτό έχουν μέγιστη ανάγκη περιποίησης. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα HFT (Ηigh Ηeels Foot Therapy), μια ειδική αγωγή για πόδια ταλαιπωρημένα από τακούνια. Το μασάζ και οι πιέσεις στα πόδια βοηθούν αντανακλαστικά στην εύρυθμη λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος και στη ψυχική ανάταση.


Διάρκεια : 30 λεπτά 20 € | 1 ώρα 35€

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Anti–cellulite massage (Αντι-κυτταριδικό μασάζ)

 

Κράμα από ήδη γνωστές τεχνικές μάλαξης rolling, cupping, kneading, wringing που εστιάζουν κυρίως σε σημεία που υπάρχει συσσωρευμένη κυτταρίτιδα.


Διάρκεια :  1 ώρα 35€

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Shiatsu (Ολιστική μάλαξη)

Shiatsu, σημαίνει πίεση με τα δάχτυλα και είναι μια μορφή θεραπείας που είναι βασισμένη στις αρχές τις παραδοσιακής Κινέζικης και Ιαπωνικής ιατρικής. Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, της ενέργειας Qi, εξισορροπεί και αποσυμφορίζει το σώμα από εντάσεις. Είναι κατάλληλο για όλες τις παθολογίες καθώς σκοπό έχει την ψυχοσωματική ισορροπία του ατόμου. Ενδείκνυται κυρίως για μυοσκελετικές παθήσεις, κεφαλαλγίες, ημικρανίες, αϋπνίες, τραυματισμούς από άθληση, διαταραχές πεπτικού συστήματος, κόπωση, γυναικολογικά κ.α.


Διάρκεια : 70 λεπτά 50 € 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Facial shiatsu (Θεραπεία προσώπου)

Πιέσεις και τεχνικές για το πρόσωπο. Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και την ελαστικότητα του δέρματος. Μαλακώνει τις εντάσεις του προσώπου και βοηθά την παραγωγή κολλαγόνου. Επίσης ηρεμεί τον νου και ενδείκνυται για πονοκεφάλους, πόνους ματιών και απελευθέρωση τοξινών.


Διάρκεια : 30 λεπτά 35€

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Cupping (Βεντουζοθεραπεία)

Από τον Ιπποκράτη έως και σήμερα, η χρήση της βεντούζας γίνεται για θεραπευτικούς σκοπούς. Η θεραπεία στηρίζεται στη δημιουργία μιας απορροφητικής δύναμης που έχει ως σκοπό να φέρει τοπικά το αίμα στην επιφάνεια με τη βοήθεια ποτηριών- βάζων ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες και οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Επίσης μειώνουν του μυϊκούς πόνους, γιατί διασπείρουν το γαλακτικό οξύ, μειώνουν την κυτταρίτιδα και βοηθούν στο κρυολόγημα.


Διάρκεια30 λεπτά 30€

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Deep tissue (Μασάζ βαθέως ιστού)

Είδος μασάζ που εστιάζει στις βαθύτερες εκείνες μυϊκές ομάδες, που συνήθως είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσει ένας θεραπευτής με τις συνηθισμένες τεχνικές μάλαξης.


Διάρκεια : 30 λεπτά 20 €, 1 ώρα 35€

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Lymphatic massage (Λεμφικό μασάζ)

Μάλαξη με δονήσεις και ειδικές πιέσεις στους λεμφαδένες που διεγείρουν την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού και αποτοξινώνεται το σώμα από το γαλακτικό οξύ βοηθώντας στα οιδήματα των ποδιών.


Διάρκεια : 1 ώρα 35€

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ Body & Soul Therapy

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα Α) τα στοιχεία σας, Β) επιλέξτε τη θεραπεία που επιθυμείτε και Γ) την ημέρα & ώρα που σας εξυπηρετεί. Άμεσα επικοινωνούμε με τους συνεργάτες μας και σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του ραντεβού σας. Εναλλακτικά, για να κάνετε κράτηση, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-3450020 από Δευτέρα έως Παρασκευή 1.30-19.30

Φόρμα Κράτησης Body & Soul Therapy

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending

Pin It on Pinterest

Share This