Συνδρομές

Υψηλής Ποιότητας, Αυθεντική Yoga

1 Εβδομάδα Απεριόριστα μόνο 15€!

Εισαγωγική Προσφορά για Νέα Μέλη:
Απεριόριστες συμμετοχές για μια ολόκληρη εβδομάδα, μόνο με 15 €! Δοκίμασε όλες τις πρακτικές μας, τα ωράρια, τους δασκάλους και δες τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Μια μοναδική προσφορά γνωριμίας για όλα τα νέα μέλη μας

Ο μεγαλύτερος Πλούτος είναι η Υγεία ~ Βιργίλιος

Το Yoga House έχει σκοπό τη δημιουργία μιας κοινότητας που προάγει το ΕΥ ΖΗΝ, την κοινωνική προσφορά και την αυτογνωσία του ανθρώπου. Για την κάλυψη του κόστους της ενοικίασης, των εξόδων συντήρησης, λειτουργίας και οργάνωσης του όμορφου χώρου μας, βασιζόμαστε στις εισφορές των μελών και των φίλων μας. Οι παρακάτω προτεινόμενες εισφορές καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος επιλόγων, έτσι ώστε η πρακτική της yoga να είναι πραγματικά προσιτή σε όλους!

Αν έχεις συγκεκριμένο χρόνο να διαθέσεις στην πρακτική σου προτείνουμε να διαλέξεις μια από τις παρακάτω επιλογές, περιέχουν και Δώρο με extra συμμετοχές!

 

Κάρτες Συμμετοχών
Διάρκεια Συμμετοχές Επένδυση
1 μήνας4+1 δώρο40€
(8€/συμμετοχή)
1 μήνας8+1 δώρο60€
(6,6€/συμμετοχή)

Best value for money! Αν η yoga είναι πια μέρος της καθημερινότητάς σου ή αν θέλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην εξέλιξη σου, οι παρακάτω επιλογές προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας & κόστους.

 

Συνδρομές
Διάρκεια Συμμετοχές Επένδυση
1 μήναςΑπεριόριστα75€
2 μήνεςΑπεριόριστα130€
(65€/μήνας)
3 μήνεςΑπεριόριστα165€
(55€/μήνας)
6 μήνεςΑπεριόριστα300€
(50€/μήνας)

Αν είσαι απλά περαστικός/η από την πόλη μας και θέλεις να μας γνωρίσεις ή απλώς θέλεις να παρακολουθήσεις ένα από τα ξεχωριστά  Workshop του Σαββάτου!

 

Μεμονωμένες Συμμετοχές
Συμμετοχές Διάρκεια Επένδυση
Drop-in1 συμμετοχή12€
Workshop Σαββάτου1 συμμετοχή15€
3€ Μέλη

Όλες οι παραπάνω Συνδρομές & Κάρτες Συμμετοχών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Σε Ανέργους & Φοιτητές προσφέρουμε 30% έκπτωση, σε όλες τις μηνιαίες συνδρομές με την επίδειξη του δελτίου ανεργίας ή της φοιτητικής ταυτότητας, ώστε το κόστος να είναι πραγματικά προσιτό. Γιατί η yoga είναι για όλους!

Εισαγωγή στη Yoga: Για όσους ξεκινούν για πρώτη φορά την πρακτική της yoga δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ένα σύντομο (1 ώρα) εισαγωγικό σεμινάριο. Σε αυτό δίνουμε τις βασικές οδηγίες για τις στάσεις (asanas) και την αναπνοή, ώστε να συμμετέχετε με ασφάλεια & άνεση στα τακτικά τμήματα της επιλογής σας.

Ειδικές Εκπτώσεις

Αν ανήκεις στις παρακάτω κατηγορίες κερδίζεις κάτι ακόμα.

Staff -15%
Για κάθε εργαζόμενο/η της περιοχής του Ψυρρή δίνουμε επιπλέον έκπτωση 15% σε όλες τις Συνδρομές & Κάρτες συμμετοχών. Για να αρχίζει ή/και να τελειώνει η ήμερα σου με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Teacher -10%
Προσφέρουμε σε δάσκαλους/ες yoga, με την επίδειξη του πτυχίου τους, επιπλέον έκπτωση 10% για όλες τις Συνδρομές απεριορίστων συμμετοχών. Υποστηρίζουμε έμπρακτα την ανάγκη των δασκάλων για πρακτική εξάσκηση.

On time -10%
Ανανεώστε τις Μηνιαίες Συνδρομές και Κάρτες Συμμετοχών, πριν τη λήξη τους, με έκπτωση 10%. Γιατί η συνέπεια αξίζει μια επιβράβευση.

Σημαντικό: Οι παραπάνω εκπτώσεις δεν συνδυάζονται ούτε λειτουργούν προσθετικά μεταξύ τους.

Προνόμια Μελών

Τα μέλη με ενεργή συνδρομή μπορούν να επωφεληθούν από τις παρακάτω παροχές:

Psiri Initiative: Με την εγγραφή σας αποκτάτε μια εκπτωτική κάρτα που σας προσφέρει 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές σας, στις συνεργαζόμενες γειτονικές επιχειρήσεις, για τις επόμενες 10 μέρες.

Workshop Σαββάτου
Σε όλα τα ξεχωριστά workshops του Σαββάτου η συμμετοχή για όλα τα ενεργά μέλη μας είναι μόνο 3€!

Yoga mat & Βοηθήματα
Διαθέτουμε για εσάς κοινόχρηστα yoga mat μέχρι να αποκτήσετε το δικό σας, όπως και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (yoga blocks, ιμάντες, bolster).

One day free pass
Με κάθε ανανέωση συνδρομής σας, προσφέρουμε μια ήμερα ελεύθερης συμμετοχής για έναν/μια φίλο/η σας.

Pin It on Pinterest

Share This