Μαντώ Παπαδογεώργου

Yoga για μένα είναι ισορροπία και ευθυγράμμιση μέσα στην ροή της ζωής. Η πρακτική στην yoga είναι ένας συμβολισμός που με κάνει να τοποθετούμε πιο αρμονικά στην καθημερινότητα μου. Με κάνει να έρχομαι πιο κοντά στην πραγματικότητα μου.

Γεννήθηκα στην Αθήνα την Άνοιξη του 1984. Η ενασχόληση μου με την εκγύμναση του σώματος ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία με σπουδές πάνω στον κλασικό και σύγχρονο χορό. Το 2007 πέρασα τις εξετάσεις μου στο Imperial Society Of Teachers Of Dancing για το μπαλέτο. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Επιστημών της Αγωγής και της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία. Εργάστηκα για 8 χρόνια σε δημόσια Νηπιαγωγεία στο νησί της Χίου και σε σχολεία της Αττικής. Το 2009 ηρθά για πρώτη φορά σε επαφή με την yoga και βίωσα την πρακτική της. Λειτούργησε σαν ενα σταθερό σημείο αναφοράς, σε μια ασταθή και μοναχική περίοδο της ζωής μου.

Τελείωσα με επιτυχία το Yoga Teacher Training 200 ωρών κοντά στον δάσκαλο μου Χρήστο Χαρικιόπουλο. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Yin yoga και  Acro Yoga με την Μπέτυ Παπαδοπούλου, Yoga και Στηρίξεις στα Χέρια με τον Γιώργο Τάγκαλο, Restorative Yoga  με την Chrissie Gregory,  Sampoorna Yoga με τον Shri Yogi Hari στην Επίδαυρο και Hatha Flow με την Nikita Akilapa στην Πορταγαλία.  Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το εκπαιδευτικό για την Aerial Yoga με την Τanya Popovich.

Η αγάπη μου για το χορό και την κίνηση του σώματος με οδήγησε να παρακολουθήσω ανάλογα σεμινάρια. Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το σεμινάριο «Κλασικός Χορός και Ισχιακή Άρθρωση» με τον Alexei Feoktistov, σεμινάρια Barre a Terre με τον Alain Astie καθώς και Θεραπευτικής Μάλαξης με έλαια στην Ακαδημία Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Σήμερα είμαι εγγεγραμμένη στο διεθνή οργανισμό της Yoga Alliance (USA) σαν E-RYT 200 και διδάσκω Hatha yoga, Aerial και Flow Yoga με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό, θέλοντας να μοιραστώ και να μοιράσω το βίωμα μου μέσα από την διαδικασία της πρακτικής. Συνεχίζω να μαθητευώ δίπλα σε υπέροχους δασκάλους, να εμπνέομαι, να διαβάζω και να βαθαίνω τις γνώσεις μου στο μονοπάτι της Yoga.

Pin It on Pinterest

Share This