Γεννήθηκα στην Αθήνα με ενασχολήσεις στο χώρο του αθλητισμού και του χορού από μικρή ηλικία. Σπούδασα Γραφιστική και στη συνέχεια με συνεπήρε ο χώρος του Δημιουργικού Κοσμήματος, όπου είναι και η κύρια πηγή έμπνευσής μου. Διατηρώ το δικό μου Στούντιο από το 2003,συμμετέχωντας σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με προσωπικές συλλογές.

Η επαφή μου με τη Γιόγκα ξεκίνησε το 2004, ύστερα από μια προσωπική ανάγκη εξερεύνησης και διεύρυνσης της ψυχής. Με πρώτη Δασκάλα τη Νότα Σιοτρόπου – Γεωργίου πήρα το βάπτισμα στην Kundalini Yoga.

Ύστερα από χρόνια και μέσα από συμμετοχές μαθημάτων σε Φεστιβάλ γνώρισα την Amar Dev Kaur, η οποία ήταν και η πηγή της απόφασης να παρακολουθήσω την Εκπαίδευση Δασκάλων από την KRI (Kundalini Research Institute) και την IKYTA(International Kundalini Yoga Teachers Association).

Μέσα από αυτό το μονοπάτι στόχος μου είναι η σύνθεση και η εξισορρόπηση των εσωτερικών επιθυμιών και των εξωτερικών ερεθισμάτων σε ένα περιβάλλον αρμονίας και αγάπης.

Από τα 2016 διδάσκω σύμφωνα με τη διαδασκαλία του Yogi Bhajan , σε εβδομαδιαία βάση στο Guru Ram Das Center στην Αθήνα καθώς και σε μικρά γκρουπ.

Συμμετείχα στο 2ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα το Μάρτιο του 2017 και στο Full Immersion Summer Camp for Instructors.

Pin It on Pinterest

Share This