Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

Κάνε το πάθος σου επάγγελμα Προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων YogaΣυνεχιζόμενη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

Θέλεις να εμβαθύνεις στην πρακτική σου ή να ξεκινήσεις τη διδασκαλία γιόγκα ή μήπως να βελτιώσεις την καριέρα σου ως δάσκαλος Yoga; Η «Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga» του Yoga House θα μεταμορφώσει το πάθος σου για τη Yoga σε κάτι σπουδαιότερο!

Η οργάνωση της εκπαίδευσης σε ενότητες σε βοηθά ν’ αποκτήσεις την πιστοποίηση που χρειάζεσαι όσο βαρύ κι αν είναι το πρόγραμμά σου. Μπορείς να τελειώσεις τις ενότητες συνεχόμενα ή τμηματικά σε βάθος 3 χρόνων.

Προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 200 ωρών

250 ώρες εκπαίδευσης

Βασική εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα 200 ωρών (RYT-200) πιστοποιημένη από τη Yoga Alliance©. Αποτελεί το εισαγωγικό πρόγραμμα, που θα σας εφοδιάσει με γνώσεις κι εμπειρία, ώστε να ξεκινήσετε τη διδασκαλία Yoga.

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 300 ωρών

300 ώρες εκπαίδευσης

Ανώτερη εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα 300 ωρών (RYT-300) πιστοποιημένη από τη Yoga Alliance©. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε βοηθάει να εμβαθύνεις στη μελέτη της Yoga και να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ διδασκαλίας.

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

Σεμινάρια Περιγεννητικής Yoga Αθήνα

Prenatal Yoga

Η εκπαίδευση δασκάλων στην περιγεννητική γιόγκα αφορά τη yoga κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και μετά τον τοκετό. Συμπληρώνεται με πρακτική άσκηση.

Σεμινάρια NLP Αθήνα

NLP

Εκπαίδευση στο Νευρο Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), το πληρέστερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης. Προσφέρει εργαλεία και λύσεις, ώστε να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις να επιτύχεις στη ζωή.

Σεμινάρια/Workshops Αθήνα

Workshops

Εμπλούτισε τις γνώσεις σου παρακολουθώντας σεμινάρια και events καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η θεματολογία είναι ευρεία και καλύπτει διαφορετικά στυλ Yoga.

Pin It on Pinterest

Share This