Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

Κάνε το πάθος σου επάγγελμα
Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 200, 300, 500YACEP - Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Yoga

Θέλεις να εμβαθύνεις στην πρακτική σου ή να ξεκινήσεις τη διδασκαλία γιόγκα ή μήπως να βελτιώσεις την καριέρα σου ως δάσκαλος Yoga; Η «Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga» του Yoga House θα μεταμορφώσει το πάθος σου για τη Yoga σε κάτι σπουδαιότερο!

Η οργάνωση της εκπαίδευσης σε ενότητες σε βοηθά ν’ αποκτήσεις την πιστοποίηση που χρειάζεσαι όσο βαρύ κι αν είναι το πρόγραμμά σου. Μπορείς να τελειώσεις τις ενότητες συνεχόμενα ή τμηματικά σε βάθος 3 χρόνων.

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 200, 300, 500

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 200 ωρών

RYS 200 - 250 ώρες εκπαίδευσης

RYS-200 Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga -250 ωρών- αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance ©. Αποτελεί το Βασικό πρόγραμμα, που θα σας εφοδιάσει με τις θεμελιώδεις γνώσεις κι εμπειρία, ώστε να ξεκινήσετε τη διδασκαλία Yoga.

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 300 ωρών

RYS 300 - 300 ώρες εκπαίδευσης

RYS 300 Advanced Yoga Teacher Training -300 ωρών- αναγνωρισμένη εκπαίδευση από τη Yoga Alliance ©. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε βοηθάει να εμβαθύνεις στη μελέτη της Yoga και να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ διδασκαλίας.

YACEP – Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Yoga

Σεμινάρια Περιγεννητικής Yoga Αθήνα

Prenatal Yoga

Η εκπαίδευση δασκάλων στην περιγεννητική γιόγκα αφορά τη yoga κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και μετά τον τοκετό. Συμπληρώνεται με πρακτική άσκηση.

Σεμινάρια NLP Αθήνα

NLP

Εκπαίδευση στο Νευρο Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), το πληρέστερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης. Προσφέρει εργαλεία και λύσεις, ώστε να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις να επιτύχεις στη ζωή.

Σεμινάρια/Workshops Αθήνα

Workshops

Εμπλούτισε τις γνώσεις σου παρακολουθώντας σεμινάρια και events καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η θεματολογία είναι ευρεία και καλύπτει διαφορετικά στυλ Yoga.

Γράψου στο Newsletter μας!

Για να μαθαίνεις πρώτος για τα νέα άρθρα στο blog μας και για τα Workshops που διοργανώνουμε!

Η εγγραφή σας ήταν πετυχημένη. Σας ευχαριστούμε!

Pin It on Pinterest

Share This