25 Μαρτίου, 29 Απριλίου 13 Μαΐου, 10 & 24 Ιουνίου 2018
Yoga House
Κυριακή: 9.00 – 14.30

Από τη Θεωρία στην Πράξη. Το Yoga Life Coaching είναι ένα «τρισδιάστατο» σεμινάριο για την προσωπική εξέλιξή σας και απευθύνεται σε ασκούμενους στην πρακτική της yoga, σε όσους διδάσκουν yoga άλλα και σε όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την φιλοσοφία της yoga σαν ένα εργαλείο αυτο-εξέλιξης.

Η αρχαία σοφία της Yoga είναι μια φιλοσοφία ζωής, ένα μονοπάτι προς την ένωση- την ευθυγράμμιση της καρδιάς, του μυαλού, της ψυχής και του σώματος. Μας διδάσκει ότι για να είμαστε πλήρως ευτυχισμένοι, είναι απαραίτητο να εξελιχτούμε. Η Yoga είναι εφαρμόσιμη σε όλες τις καταστάσεις και η πραγματική δύναμη της εξαπολύεται μόνο όταν την βιώσουμε ως τρόπο ζωής. Το Life Coaching, από την άλλη πλευρά, μας προσφέρει εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία και μας διδάσκει «Προσωπική Ακεραιότητα» σε όλες τις πτυχές της ύπαρξής, βοηθώντας μας να βιώσουμε την ευθυγράμμιση καρδιάς, μυαλού, ψυχής και σώματος. Αυτός ο συνδυασμός, φιλοσοφία της Yoga και Life Coaching, είναι ένα επαν-εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μέσω του οποίου μπορείτε να μάθετε, βήμα προς βήμα, πως να ζείτε μέσα στο φως της αληθινής σας φύσης.

Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου θα εξετάσουμε 20 βασικές αρχές στη φιλοσοφία της Yoga, όλες βασισμένες σε στίχους της Γιογκικής γραφής. Θα δούμε πώς αυτές οι φιλοσοφικές διδασκαλίες μπορούν να ενσωματωθούν στη ζωή σας και θα μάθετε απλές και εφικτές πρακτικές, ώστε να μπορείτε να τις εφαρμόζετε. Θα ανακαλύψτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αιώνια Σοφία της Γιόγκα, για να επανασυνδεθείτε με την ιερότητα της καθημερινότητας σας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί μέρος από την Ανώτερη Εκπαίδευση Yoga 300 ωρών (RYS-300), την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε στα επόμενα 3 χρόνια. Ωστόσο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και σαν ανεξάρτητη εκπαίδευση, χωρίς άλλη υποχρέωση και όλες οι ώρες μπορούν να προστεθούν στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση σας (Continuing Education) για την Yoga Alliance©.

Γιατί, η Γιόγκα είναι μια εσωτερική εξάσκηση σε μια στάση ζωής και κάθε Γιογκική αρχή είναι ένα εργαλείο, για να ανακαλύψουμε τη διαρκή ευτυχία του Ανώτερου εαυτού.

Δάσκαλοι

Valerie Saier Δασκάλα YogaΗ εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Valerie Saier, δασκάλα yoga από το 2006 και διδάσκει Hatha, Flow, Yoga Nidra, Mindfulness meditation κι άλλα. Είναι εγγεγραμμένη στη Yoga Alliance σαν E-RYT 200 ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευμένη επαγγελματίας Master N.L.P. Time Line Therapist© και Stress Management Consultant αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό A.B.N.L.P.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Στην περίπτωση που θέλετε να συμμετέχετε στην Ανώτερη Εκπαίδευση Yoga RYS 300 τότε η μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο ανάλογο διεθνή οργανισμό.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Yoga Life Coaching» διεξάγεται στο Yoga House, σε 5 Κυριακές με διάρκεια 24 ώρες. Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: 25 Μαρτίου, 29 Απριλίου 13 Μαΐου, 10 & 24 Ιουνίου και οι ώρες από 9.00 – 15.00.

Κόστος συμμετοχής: 240€ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
Early bird: 220€, για εγγραφές μέχρι 16 Φεβρουαρίου

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Σημειώστε όμως ότι για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί το αργότερο την 1η ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3450020 από 16.30 έως 20.30 ή mail: info@yogahouse.gr

 

Δήλωση Συμμετοχής

Φόρμα Yoga Teacher Life Coaching
Sending

Pin It on Pinterest

Share This