28 Νοεμβρίου 2010

Yoga στην εργασία
Συγκεκριμένες τεχνικές Γιόγκα που εφαρμόζονται στο χώρο της εργασίας.

Σε αυτό το σεμινάριο διδάσκονται απλές και σύντομες τεχνικές γιόγκα  που στόχο έχουν να προλαμβάνουν ή να ανακουφίζουν παθήσεις όπως το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και του αυχένα, που προκύπτουν από την πολύωρη καθιστή στάση στο γραφείο ή σε άλλο χώρο.

Ένα πραγματικά εύκολο και απλό εργαλείο για την προστασία της υγειάς των εργαζομένων που αφιερώνουν  αρκετό χρόνο της καθημερινότητας του στο γραφείο ή σε καθιστή θέση για πολλές ώρες. Στο σεμινάριο γίνεται θεωρητική ανάλυση και πρακτική εφαρμογή στα παρακάτω:

  • 1. Βασική ανατομία και φυσιολογία, με απλά λόγια για να γνωρίζουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε.
  • 2. Συνολική παρουσίαση τεχνικών Γιόγκα που αφορούν την καθιστική εργασία και μπορούν να εφαρμοστούν στο χώρο του γραφείου.
  • 3. Προγράμματα τεχνικών Γιόγκα μικρής διαρκείας 5–10 λεπτών που μπορούν να εφαρμοστούν και αποσπασματικά για συγκεκριμένες περιοχές του σώματος όπως για τον αυχένα, τη σπονδυλική στήλη, τους καρπούς και άλλα.
  • 4. Τεχνικές για συγκέντρωση του νου και χαλάρωσης της έντασης.

Στο σεμινάριο παρέχονται γραπτές σημειώσεις στους συμμετέχοντες οι οποίες μπορούν  να χρησιμοποιηθούν σαν σημείο αναφοράς όταν θα πραγματοποιούν τις παραπάνω τεχνικές.

Ημερομηνία: 28 Νοεμβρίου 2010
Διάρκεια:
11.00 – 14.00
Τόπος:  Yoga House Studio

Κόστος:
35€ για τους μαθητές του Yogahouse, 45€ για άλλους ενδιαφερομένους.

Για όλα τα σεμινάρια προγραμματίστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, δηλαδή τουλάχιστον 20 μέρες πριν, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες σε 12.
Επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 3450020 – 6977612222.

Pin It on Pinterest

Share This