7 Απριλίου 2013
Yin yoga FlowΕργαστήρι: Yin
Υoga και Ροή

Νέα συνάντηση Yin yoga στο Yoga House Studio!

Το μάθημα μας θα ξεκινήσει λίγο πιο δυναμικά. Θα κινήσουμε την ενέργεια στο σώμα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό θέσεων γιόγκα και ται τσι, έναν αυτοσχεδιασμό πάνω στη κίνηση, δύο μικρές ιστορίες, «Ο σπόρος της άνοιξης», και «ο πολεμιστής του ουράνιου τόξου».

Θα συνεχίσουμε εμβαθύνοντας στη τέχνη της Yin Yoga, τη σχέση της με τους μεσημβρινούς και το συναισθηματικό μας σώμα. Παρομοιάζωντας το σώμα μας ως δένδρο, τα πόδια είναι οι ρίζες και ο κορμός του, η βάση μας. Είναι αυτά που μας συνδέουν με τη γη.

Το πάνω μέρος του σώματός μας, η σπονδυλική στήλη, ο κορμός, μας συνδέει με τον ουρανό. Τα χέρια μας είναι τα κλαδιά και τα φύλλα του δένδρου.

yin55

Στο σώμα μας είναι τα ισχύα που συνδέουν τα πόδια με τον κορμό, τη γη με τον ουρανό. Τα ισχία μας μπορούν να κάνουν έναν ορισμένο αριθμό και είδος κινήσεων. Καθώς κινούνται τα ισχύα, σε μια ανατομικά συντονισμένη κίνηση, ακουλουθεί ο κορμός. Με το κορμό και τα χέρια μας αρχίζουμε να σχεδιάζουμε σχήματα και χρώματα στον αέρα. Δημιουργούμε εικόνες. Φτιάχνουμε μια ροή κινήσεων, και η ροή υφαίνει μια μικρή ιστορία.

yin25Ανάσα, κίνηση, οραματισμός.

Ο «πολεμιστής» ζωντανεύει, απελευθερώνεται από τη γραμμική του στασιμότητα και μεταμορφώνεται στο πολεμιστή που ο κάθε ένας από εμάς κρύβει ως ποιότητα μέσα του.

Τις τάξεις Yin yoga yoga διδάσκει η Μπέτυ Παπαδοπούλου.
Διαβάστε περισσότερα για τη Μπέτυ εδώ.

Ημέρα: 7 Απριλίου 2013
Τόπος: Yoga House Studio
Διάρκεια: 11.30 – 13.30
Κόστος: 15€ ή πακετο 4 μαθημάτων 45€

Για άμεση ανταπόκριση δηλώστε συμμέτοχη μέσα από τη παρακάτω φόρμα.
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας:
Γραμματεία: 210 3450020 από 6μμ έως 9μμ ή αφήστε μήνυμα στο τηλεφωνητή.
Έκτακτα στο 6977612222.
Email: info@yogahouse.gr

Προϋποθεση για τη συμμέτοχη σας είναι η εξόφληση της εγγραφής τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής. Μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ: 07073751070 –
Χαρικιόπουλος Χρήστος
IBAN: GR 5201100700000007073751070
Θυμηθείτε να συμπληρώσετε το όνομα σας με την κατάθεση!
[si-contact-form form=’3′]

Pin It on Pinterest

Share This