13 Μαΐου 2012 – Ημέρα της Μητέρας
Ημέρα Περιγεννητικής Γιόγκα

Η ημέρα της Μητέρας είναι μια παγκόσμια γιορτή που αφιερώνεται στις μητέρες όλου του κόσμου την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται από όλους τους λαούς σε διάφορες μορφές από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Οι αρχαίοι έλληνες είχαν την γιορτή της Άνοιξης κατά την οποία λατρευόταν η Γαία, ή μητέρα των θεών και των ανθρώπων.
Η ήμερα της Μητέρας καθιερώθηκε σαν παγκόσμια ημέρα το 1912 στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής, όπου και δημιουργήθηκε και o διεθνής σύλλογος για την ημέρα της μητέρας.

Αυτή την ημέρα επιλέξαμε στο Yoga House Studio για να παρουσιάσουμε μια εκδήλωση για την περιγεννητική γιόγκα δίνοντας την ευκαιρία σε όσες και όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τι μπορεί να προσφέρει η γιόγκα στη μητέρα

Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει αναλυτικά τις παρακάτω τάξεις και μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ή και περισσότερες αν επιθυμείτε.

 •  11.00 – 12.00 Yoga για ζευγάρια
  Birthlight Γιόγκα Εγκυμοσύνης για το ζευγάρι.
  Ένα μάθημα στο οποίο θα δοθεί έμφαση στο ρόλο του συντρόφου στην εγκυμοσύνη και τον τοκετο μέσα από γιόγικες ασκήσεις σε ζευγάρια. Θα δείξουμε τρόπους για τη σύνδεση μητέρας-πατέρα-εμβρύου καθώς και μεθόδους με τις οποίες ο σύντροφος μπορεί να ανακουφίσει τη μέλλουσα μητέρα. Χρησιμοποιούμε επίσης τον ήχο, το χορό και το τραγούδι για μια χαλαρή και χαρούμενη εγκυμοσύνη που θα οδηγήσει στον τοκετό που η κάθε γυναίκα επιθυμεί.
 •  12.00 – 13.00 Γιόγκα για σύλληψη.
  Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας…ιδιαίτερα σε εκείνες που επιθυμούν να συλλαβουν. Μέσα από κινήσεις της λεκάνης που ελευθερώνουν  κυρίως το πρώτο και το δεύτερο chacra κάνουμε χώρο στη θηλυκή μας πλευρά…ξεκουραζόμαστε από την απαιτητική καθημερινότητα και επαναφορτιζόμαστε μέσα από τη βαθιά χαλάρωση για εναρμονίσουμε τον ψυχοοργανισμό μας με τη χαρά της ζωής.
 •  13.00 – 14.00 Mom & Baby Yoga
  Birthlight Γιόγκα για μετά τον τοκετό. Ένα μάθημα yoga που συμμετέχουν μητέρες με τα μώρα τους έως 7 μηνών!
  Ένα μάθημα για τις μητέρες και τα μωρά τους από τη γέννηση του ως τoυς  πρώτους μήνες. Διδάσκονται αναπνευστικές τεχνικές, στάσεις, διατάσεις, ασκήσεις για την τόνωση και ενδυνάμωση της μητέρας και την επάνοδο της ενέργειάς της μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης και τον τοκετό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το είδος των μαθημάτων αλλά και τη περιγεννητική γιόγκα δείτε εδώ.

Στο Yoga House Studio τις τάξεις περιγεννητικής γιόγκα καθοδήγει η Γαία Λάσκου. Για τη συμμέτοχη σας σε ομαδικά μαθήματα αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιγεννητική γιόγκα επικοινωνείτε με την ίδια στο παρακάτω νούμερο: 6973235175

Λίγα λόγια για τη Γαία:

Είναι μητέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού. Ξεκίνησε το ταξίδι της στη γονιμότητα από το χορό της κοιλιάς τον οποίο χορεύει και διδάσκει. Συνέχισε με την εκπαίδευσή της στη γιόγκα και ειδικεύτηκε στην περιγεννητική γιόγκα από το διεθνή οργανσμό Birthlight που ειδικεύεται στην περιγεννητική γιόγκα. Πριν από δύο χρόνια συνέχισε με την εκπαίδευση βοηθού μητρότητας τοκετού. Παράλληλα για αρκετά χρόνια ασχολείται με την ενεργειακή θεραπεία και διαθέτει τον τιτλο Usui Reiki Master- Teacher.

Ημέρα: Κυριακή 13 Μαΐου
Τόπος: Yoga House Studio
Διάρκεια: 11.00 – 14.ο0
Κόστος: 15€ για 1 μάθημα, 20€ για 2 μαθήματα.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η εξόφληση της εγγραφής τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής. Αν σας εξυπηρετεί μπορείτε να καταθέσετε τα ποσό της συμμετοχής σας στους παρακάτω λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ: 07073751070 – Χαρικιόπουλος Χρήστος
IBAN: GR 5201100700000007073751070
ALPHA BANK: 180002101111275 – Valerie Saier
Θυμηθείτε να συμπληρώσετε το όνομα σας με την κατάθεση!

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3450020 ή 6977612222. Η γραμματεία λειτουργεί από 6μ.μ. έως 9μ.μ. αλλιώς μπορείτε να αφήσετε μήνυμα στον τηλεφωνητή και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε τη συμμέτοχη σας μέσα από τη παρακάτω φόρμα.

[si-contact-form form=’3′]

 

Pin It on Pinterest

Share This