23  – 24 Σεπτεμβρίου & 7-8 Οκτωβρίου 2017
Yoga House
Σάββατο 13.00 – 20.00 και Κυριακή 9.30 – 14.00

Μια σύνθεση NLP και Γιόγκα

Tι γίνεται, υποσυνείδητα, όταν επικοινωνείς;

«Ανάμεσα σε αυτό που σκέπτομαι, αυτό που θέλω να σου πω, αυτό που πιστεύω ότι σου λέω, αυτό που πραγματικά σου λέω, αυτό που θέλεις να ακούσεις, αυτό που πραγματικά ακούς, αυτό που νομίζεις ότι σου λέω, αυτό που θες να καταλάβεις και αυτό που τελικά κατάλαβες υπάρχουν τουλάχιστον εννέα πιθανότητες να μην καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».  Εγκυκλοπαίδεια της σχετικής και απόλυτης γνώσης – Bernard Werber

Καταλαβαίνεις ότι, το να μεταφέρεις ένα μήνυμα, να προσφρεις σαφή καθοδηγήση στις τάξεις σου και να εκφράσεις αυτό που πραγματικά θέλεις, είναι πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται αρχικά.

Το «NLP Teaching Skills» είναι πέρα από ένα απλό σεμινάριο για τεχνικές διδασκαλίας. Είναι μια ουσιαστική εκπαίδευση που σε ταξιδεύει στο μυστικό κόσμο των υποσυνείδητων επικοινωνιακών διαδικασιών. Θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τεχνικές, εργαλεία και να κάνεις πρακτική, έτσι ώστε η επικοινωνία σου να είναι η πραγματική αντανάκλαση του εαυτού σου, το τι θες να εκφράσεις. Θα βιώσεις τα αδιαμφισβήτητα οφέλη μιας «συνειδητής» επικοινωνίας. Θα υιοθετήσεις δεξιότητα στη διαχείριση της επικοινωνίας χωρίς να χάνεις. Θα καταλάβεις πως λειτουργεί, άρα θα είσαι σε θέση να προβλέπεις πως θα επηρεάσει. Επιπλέον, σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου που θα σε βοηθήσουν να προσδιορίζεις καλύτερα τον εαυτό σου ως δάσκαλος/α και ως άτομο. Στο τέλος του διαδρομής θα βλέπεις με διαφορετικό τρόπο τη διασύνδεση σου με τους άλλους και θα διαχειρίζεσαι την επικοινωνία με αριστοτεχνία.

Τα αποτελέσματα θα είναι:

1) Επίγνωση για την επιρροή της επικοινωνίας 2) Διαχείριση της επικοινωνίας 3) Ευελιξία στην επικοινωνία, απαραίτητη σε κατάσταση διαφωνίας, παρεξήγησης και στρες 4) Αυτό-πεποίθηση 5) Νοητική Διαύγεια .

Διδακτική Ύλη

  • Το Μοντέλο επικοινωνίας
  • Η στάση είναι η βάση
  • Όλα είναι επιλογή
  • Η διδασκαλία είναι πολυδιάστατη
  • Οι βασικές αρχές της επικοινωνίας
  • Τη λεκτική & μη λεκτική επικοινωνία, μέσα κι έξω
  • Τα διαφορετικά στάδια μάθησης – η επιτάχυνση & η καλλιέργεια της αυτό-εξέλιξη στην μάθηση
  • Οι καλύτερες συνθήκες για μάθηση και διδασκαλία σε μία τάξη.

Και άλλα πολλά…

«Ήταν σαν Sirsasana. Βλέπεις τον κόσμο πάνω κάτω και ακόμα σου αρέσει. Το κάνεις μια φορά και είναι σαν «Πω, Πω!!! μπορώ να το κάνω». Το κάνεις μια δεύτερη φορά και λες «Ενδιαφέρον!!!». Ύστερα όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο περισσότερο το απολαμβάνεις.» Εβελίνα Γιωργίερα / Δασκάλα Γιόγκα / (2014)

Δάσκαλοι

Valerie Saier Δασκάλα YogaΗ εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Valerie Saier, δασκάλα yoga από το 2006 και διδάσκει Hatha, Flow, Yoga Nidra, Mindfulness meditation κι άλλα. Είναι εγγεγραμμένη στη Yoga Alliance σαν E-RYT 200 ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευμένη επαγγελματίας Master N.L.P. Time Line Therapist© και Stress Management Consultant αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό A.B.N.L.P.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Η βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι η κατοχή πιστοποιητικού Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga 200 ωρών, από σχόλες αναγνωρισμένου κύρους από το Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος ή/και τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

Το σεμινάριο «NLP Teaching Skills» διεξάγεται στο Yoga House, σε 2 Σαββατοκύριακα, συνολική διάρκεια 20 ώρες. Πιο συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 23-24 Σεπτεμβρίου & 7-8 Οκτωβρίου 2017 και οι ώρες για το Σάββατο 13.00 – 20.00 & Κυριακή 9.30 – 14.00.

Κόστος συμμετοχής: 220€ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
Early bird: 195€, για εγγραφές μέχρι 25 Ιουλίου 2017

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Σημειώστε όμως ότι για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί το αργότερο την 1η ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3450020 από 16.30 έως 20.30 ή mail: info@yogahouse.gr

Δήλωση Συμμετοχής

Φόρμα NLP

Δηλώστε συμμετοχή σε κάποιο Workshop NLP χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3450020

Sending

Γράψου στο Newsletter μας!

Για να μαθαίνεις πρώτος για τα νέα άρθρα στο blog μας και για τα Workshops που διοργανώνουμε!

Η εγγραφή σας ήταν πετυχημένη. Σας ευχαριστούμε!

Pin It on Pinterest

Share This