13 & 14 Μαΐου 2017
Yoga House
Σάββατο 15.00 – 20.30 και Κυριακή 9.00 – 15.00

Ένα σεμινάριο με Διαφορετική Αντίληψη, ανοιχτό για όλους και για όσους δεν φοβούνται να εξελιχθούν.

Επιζητάς τη γνώση και θες να εφαρμόσεις την εξαιρετική μεθοδολογία του NLP;
Θέλεις κάτι καινούργιο και ταυτόχρονα εφικτό; Θέλεις κάτι να αλλάζει στη ζωή σου;

Στην «Διαφορετική Αντίληψη» πρόκειται να κατανοήσεις πως λειτουργούν οι μυστικοί μηχανισμοί του νου και πραγματικά πόσο οι σκέψεις, οι μνήμες και τα συναισθήματα επηρεάζουν την ζωή σου. Παράλληλα θα διδαχτείς πως μπορείς με απλό τρόπο να χρησιμοποιείς τις δραστικές τεχνικές και την επαναστατική γνώση του NLP. Πως μπορείς να απελευθερωθείς από περιορισμούς, έτσι ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σου.

Προειδοποίηση: Μετά από αυτό το εργαστήριο δεν θα έχεις πια την ίδια αντίληψη. Θα ξέρεις πως να υποστηρίξεις το εαυτό σου και τους άλλους, με πραγματικά βοηθητικό και αποτελεσματικό τρόπο. Θα βλέπεις τα πράγματα πια, αλλιώς.

Μια Διαφορετική αντίληψη για μια Διαφορετική ζωή!

Τι πρόκειται να μάθεις:

  • Θα διδαχθείς και θα λάβεις εργαλεία για την επικοινωνιακή δεξιότητα (λεκτική και μη-λεκτική).
  • Θα μάθεις πως να κατευθύνεις τη διαδικασία της σκέψης με υποστηρικτικό, θετικό και επιτυχημένο τρόπο – Πώς να βελτιώσεις δραστικά τον τρόπο, με τον οποίο αλληλοεπιδράς και επικοινωνείς με τους ανθρώπους γύρω σου.
  • Θα εκπαιδευτείς σε μεθόδους και τεχνικές τις οποίες θα μπορείς εύκολα να εφαρμόζεις, τόσο για σένα όσο και για τους άλλους. Με αποτέλεσμα να βελτιώσεις εύκολα και γρήγορα τις επιδόσεις και την αποδοτικότητά σου σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου.
  • Ταυτόχρονα, θα αντιληφτείς ποιά είναι τα εμπόδια που υπήρχαν στο δρόμο σου μέχρι σήμερα και θα απελευθερώσεις από αυτά όπως και από παλαιούς φόβους και περιοριστικές πεποιθήσεις, με αποτέλεσμα να μπορείς να συμπεριφερθείς πλέον με αποδοτικό και επιτυχημένο τρόπο.

Δάσκαλοι

Valerie Saier Δασκάλα YogaΗ εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Valerie Saier, δασκάλα yoga από το 2006 και διδάσκει Hatha, Flow, Yoga Nidra, Mindfulness meditation κι άλλα. Είναι εγγεγραμμένη στη Yoga Alliance σαν E-RYT 200 ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευμένη επαγγελματίας Master N.L.P. Time Line Therapist© και Stress Management Consultant αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό A.B.N.L.P.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

Το σεμινάριο «NLP- η Διαφορετική Αντίληψη» διεξάγεται στο χώρο του Yoga House, σε ένα Σαββατοκύριακο (10 ώρες). Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 13 και 14 Μαΐου 2017 και οι ώρες για το Σάββατο 15.00 – 20.30 & Κυριακή 9.00 – 15.00.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε στο 210 3450020 και ώρες 16.30 – 20.30, ή αλλιώς με mail: info@yogahouse.gr.

Κόστος συμμετοχής: 100€ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
Early bird: 85€, για εγγραφές μέχρι 14 Απριλίου 2017

Δήλωση Συμμετοχής

Φόρμα Μυοσκελετικές Δυσλειτουργείες
Sending
Γράψου στο Newsletter μας!

Γράψου στο Newsletter μας!

Θέλεις να λαμβάνεις νέα άρθρα και να μαθαίνεις πρώτος για τα Workshops που διοργανώνουμε;

Γράψου τώρα στο newsletter μας!

Η εγγραφή σας ήταν πετυχημένη. Σας ευχαριστούμε!

Pin It on Pinterest

Share This