Αγαπητοί φίλοι, συνοδοιπόροι και αγαπημένοι μαθητές,

Με μεγάλη χαρά και μια ανοιχτή αγκαλιά θέλουμε να σας καλέσουμε να περάσουμε μαζί λίγες ώρες χαράς, να ανταλλάξουμε αγάπη, ευχές και θετική ενέργεια.
Την ευκαιρία για αυτά και άλλα πολλά μας δίνει το κόψιμο της βασιλόπίτας για το 2012 στο Yoga House Studio στις 29 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση μας θα ξεκινήσει με ένα μικρό διαδραστικό Εργαστήρι Θετικής Σκέψης με χρήσιμες τεχνικές για την καθημερινότητα μας. Είναι γεγονός ότι αν αναπτύξουμε την θετική σκέψη σε ατομικό επίπεδο μέσα στην καθημερινότητα μας τότε ταυτόχρονα επηρεάζουμε και το σύνολο γύρω μας. Ώρα έναρξης: 16.00

Όσοι παρακολουθήσετε το Εργαστήρι Θετικής Σκέψης φέρτε μαζί σας ένα τετράδιο και ένα στυλό για κάποιες ασκήσεις / τεχνικές ή για να κρατήσετε σημειώσεις αν επιθυμείτε.

Έχουμε όμως άλλο ένα λόγο για να είμαστε χαρούμενοι γιατί ειδικά για εκείνη τη μέρα έχουμε καλέσει στο χώρο μας τον Antaratma (Θοδωρής Χιώτης) που θα τραγουδήσει για εμάς Κίρταν (Kirtan) με τη συνοδεία αρμόνιου, κιθάρας και κρουστών. Το Κίρταν είναι το Γιογκικό τραγούδι, είναι ένας δρόμος προς τον διαλογισμό και ένας άλλος τρόπος συνάντησης με τον εαυτό μας και τους άλλους…

Ο Antaratma είναι μέλος του μουσικού σχήματος Bhakti Age που αποτελείται από δασκάλους γιόγκα (Satyananda yoga). Αντικείμενο τους είναι η Nada Yoga (Γιόγκα του Ήχου) και KIrtan. Η Nada Yoga και το Kirtan είναι κλάδοι γιόγκα που απαρτίζονται από τεχνικές με ήχους και δονήσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι θέλετε να απολαύσετε το μουσικό ταξίδι του Antaratma και να αφεθείτε στην αυθόρμητη και πηγαία χαρά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η διάρκεια του Κίρταν θα είναι από τις 17.00 έως 18.15.

Αμέσως μετά θα κόψουμε την πίτα μας στην οποία όπως κάθε χρόνο υπάρχει και ΦΛΟΥΡΙ με δώρα, που για φέτος κερδίζει 5 μαθήματα της επιλογής σας στο Yoga House Studio για εσάς ή καποιο φίλο σας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους και φυσικά θα χαρούμε να γνωρίσουμε και τους φίλους σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση σας μέχρι τώρα!

Η ομάδα του Yoga House Studio.

Pin It on Pinterest

Share This