9 Σαββατοκύριακα από 30/9/2017 έως 24/2/2018. Διάρκεια 108 ώρες
Yoga House
Σάββατο 13.00 – 20.30 και Κυριακή 9.00 – 15.00

Αυτή η Προχωρημένη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga προσφέρει μια βαθύτερη γνώση και διευρυμένες δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε στην προσωπική πρακτική και στην διδασκαλία σας ώστε να δημιουργείτε έμπνευση και επίγνωση στους μαθητές σας. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ενεργειακή εμβάθυνση της πρακτικής ενώ παράλληλα πρόκειται να αναλύσουμε τρόπους και μεθόδους που οδηγούν στην επίτευξη προχωρημένων asanas και εξελίσσουν την διδακτική σας ικανότητα για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων. Αποκτάτε μια βαθύτερη κατανόηση στο πώς να διδάσκετε αποτελεσματικά τάξεις για όλα τα επίπεδα αναπτύσσοντας επιδέξιες λεκτικές οδηγίες, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε μαθητή και πως να προσαρμόζετε την διδασκαλία σας σε διαφορετικές συνθήκες με ξεχωριστό τρόπο. Μαθαίνετε πως να συνδυάζετε, να ενσωματώνετε, την ενεργειακή ποιότητα στην πρακτική εξάσκηση μεσα από μια απτή και αποτελεσματική προσέγγιση. Το αποτέλεσμα ειναι η διδασκαλία σας να ξεπερνά την επιφάνεια και να αγγίζει τους ασκούμενους σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Το πρόγραμμα αποτελεί την κύρια ενότητα από την Ανώτερη Εκπαίδευση Yoga 300 ωρών RYS-300, και μπορείτε να συνεχίσετε την παρακολουθηση της στα επόμενα 3 χρόνια. Ωστόσο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και σαν ανεξάρτητη εκπαίδευση, χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση.
Διαβάστε εδώ, Γιατί είναι συμβολικό το 108;

Διδακτική Ύλη

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να διδαχτείτε τα παρακάτω:

  • Koshas, Vayus, Chakras, Gunas, Tridoshas: Μαθαίνετε περισσότερα για την ενεργειακή ανατομία και κάνετε ένα βήμα πέρα από το σωματικό επίπεδο. Αναβαθμίζετε την προσωπική σας πρακτική αλλά και τη διδασκαλία σας με βαθύτερο νόημα & ανώτερους στόχους.
  • Μεθοδολογία Διδασκαλίας: Αρχάριοι, Multi-level τάξεις & One to One. Μαθαίνετε πως να προσαρμόζετε τη διδασκαλία σας σε τάξεις αρχαρίων, σε μικτές τάξεις όλων των επίπεδων και σε ιδιαίτερες συνεδρίες (one to one).
  • Assisting & Adjusting: Μαθαίνετε πώς να προσαρμόζετε & πώς να βοηθάτε όλα τα επίπεδα των ασκούμενων με την τέχνη αγγίγματος και τη χρήση των βοηθημάτων (props). Συμπεριλαμβάνεται ειδικό εγχειρίδιο με φωτογραφίες βήμα προς βήμα για 62 διαφορετικές asanas.
  • Sequencing & Yoga Makaranda: Μαθαίνετε να δημιουργείτε σύγχρονες σειρές από ασάνας –Vinyasa Krama– με στοχευμένη ροή από την αρχή έως το τέλος. Παράλληλα εμβαθύνετε στην παραδοσιακή διδασκαλία των yogasanas μέσα από τα βιβλία Yoga Makaranda I & II, του Krishnamacharya τον αναβιωτή της σύγχρονης Hatha yoga.
  • Pranayama, Mudras, Bandhas: Εμπλουτίστε την γνώση και την εμπειρία σας με θεωρητική ανάλυση και πρακτική εμβάθυνση σε προχωρημένες τεχνικές Pranayama σε συνδυασμό με Mudras και Bandhas.
  • Mantras: Μαθαίνετε τα σημαντικότερα Mantras και εξοικειώνεστε με το Σανσκριτικό λεξιλόγιο.
  • Restorative yoga: Προσθέστε στη διδασκαλία σας τεχνικές της Restorative yoga χρησιμοποιώντας θέσεις και βοηθήματα (props) ώστε να υποστηρίζετε μια περισσότερο θεραπευτική προσέγγιση για τους ασκούμενους και να δημιουργείτε ολόκληρες τάξεις με ειδικούς στόχους..

Δάσκαλοι

  • Χρήστος Χαρικιόπουλος – Yogacharya καθηγητής yoga E-RYT-500, Lead trainer RYS 200 & RYS 300, διδάσκει Hatha, Flow, Restorative & Sampoorna yoga, μέλος της Yoga Alliance ©, μέλος του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας και υπεύθυνος για το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga Επίπεδο 2 – 300 ώρες.
  • Κατερίνα Σπυροπούλου, δασκάλα yoga και χορού είναι RYT-500 και διδάσκει Hatha Yoga, Flow Yoga, Yoga Dance, Σύγχρονο χορό και Αυτοσχεδιασμό. Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 και 300h με τον Χρήστο Χαρικιόπουλο, καθώς και δύο μετεκπαιδευτικά, Prana Flow και Yoga Trans Dance,με την Shiva Rea στο Λος Άντζελες. Είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού Rosella Hightwer στις Κάννες.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Η βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι το απαραίτητο πιστοποιήτικο Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga 200 ωρών σε σχόλες αναγνωρισμένου κύρους από το Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος ή/και τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς.
Οι ώρες του προγράμματος μπορούν να προστεθούν σαν Continuing Education στη Yoga Alliance.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

Το «108 Advanced Learning & Teaching» διεξάγεται στο χώρο του Yoga House και εξελίσσεται σε 9 Σαββατοκύριακα, με συνολική διάρκεια 108 ώρες. Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες & ώρες είναι:

Έναρξη: 30/9 & 1/10
14-15 & 28-29 Οκτωβρίου, 11-12 Νοεμβρίου, 9-10 Δεκεμβρίου, 13-14 & 27-28 Ιανουαρίου, 10-11 & 24-25 Φεβρουαρίου.
Ώρες: Σάββατο 13.00 – 20.30 και Κυριακή 9.00 – 15.00

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο 210 3450020 και ώρες 16.30 – 20.30, ή αλλιώς με mail: info@yogahouse.gr.

Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής είναι 880€
Early bird: 850€ για εγγραφές μέχρι 25 Ιουλίου
Δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού και διευκολύνουμε την εξόφληση με 2-3 δόσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης, 30 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Δήλωση Συμμετοχής

108 Advanced Learning & Teaching
Sending

Γράψου στο Newsletter μας!

Για να μαθαίνεις πρώτος για τα νέα άρθρα στο blog μας και για τα Workshops που διοργανώνουμε!

Η εγγραφή σας ήταν πετυχημένη. Σας ευχαριστούμε!

Pin It on Pinterest

Share This