Η πλέον κλασσική μέθοδος της Yoga. Έχει στόχο να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να αναπτύξει την επίγνωση του με απώτερο σκοπό την εσωτερική ισορροπία και αρμονία. Το σώμα είναι το σημείο εκκίνησης. Όμως, όσο κάποιος συνεχίζει την πρακτική του, τόσο ανακαλύπτει ότι η ένωση του σώματος με το νου και το πνεύμα, είναι το μονοπάτι προς την γαλήνη.

Ένα πρόγραμμα Hatha Yoga διαρκεί μιάμιση ώρα και αποτελείται από 60 λεπτά παραδοσιακές Ασάνες (στάσεις σώματος) ,10-15 λεπτά τεχνικές αναπνοών ή διαλογισμού και 10-15 λεπτά τεχνικές χαλάρωσης. Ο ρυθμός και η ένταση του μαθήματος είναι ήπια, σταδιακά, με έλεγχο και επίγνωση για την ασφάλεια. Οι ασκούμενοι εργάζονται με ολόκληρο το σώμα και τονώνουν με πολλαπλούς τρόπους το μυοσκελετικό, το ορμονικό, το ανοσοποιητικό, το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα. Στο τέλος του μαθήματος οι τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης βοηθούν στη μείωση του άγχους και προσφέρουν αίσθημα ευεξίας και ηρεμίας σε βάθος.

Οι τάξεις είναι ανοιχτές σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας και οι δάσκαλοι φροντίζουν να δίνουν παραλλαγές στη διάρκεια του μαθήματος για κάθε επίπεδο ξεχωριστά.

Γράψου στο Newsletter μας!

Γράψου στο Newsletter μας!

Θέλεις να λαμβάνεις νέα άρθρα και να μαθαίνεις πρώτος για τα Workshops που διοργανώνουμε;

Γράψου τώρα στο newsletter μας!

Η εγγραφή σας ήταν πετυχημένη. Σας ευχαριστούμε!

Pin It on Pinterest

Share This