27-28 Απρ. 18-19 Μαι. & 8-9 Ιουνίου 2024

Salachi Space & ONLINE Training
Πετράλωνα, Νεφέλης 37 & Πραξίου 18

Σάββατο & Κυριακή: 9.30 – 17.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

Η πρακτική της Yoga είναι ένα δώρο, το οποίο οφείλουμε να μοιραζόμαστε με όποιον  το έχει ανάγκη. Εάν σε ενδιαφέρει να μπορείς να σχεδιάζεις τάξεις για όλους τους ασκούμενους ανεξαρτήτως ηλικίας και, φυσικής κατάστασης, αν σε ενδιαφέρει να μπορείς να δημιουργείς μέσω της διδασκαλίας σου, ένα χώρο που όλοι είναι ασφαλείς και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, εάν θέλεις να βοηθήσεις τους μαθητές σου να αποκτήσουν ισορροπία και ευεξία, τότε το σεμινάριο αυτό είναι απαραίτητο για σενα.

Η παράδοση της Yoga  και της Ayurveda μας παρέχει πλείστα εργαλεία, με τα οποία μπορούμε να αποκτήσουμε φυσική, νοητική και πνευματική ισορροπία, συνεπώς και υγεία. Συχνότερα χρησιμοποιούμε asana, pranayama, mudra, bandhas, τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης, τον διαλογισμό και τον ήχο (mantras). Σε μια πρώτη εισαγωγή στο πως η Yoga μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της υγείας μας και πως η γνώση αυτή μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές μας, σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε:

Διδακτική Ύλη


> Με την asana και τη χρήση πληθώρας παραλλαγών και βοηθημάτων (props) ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλους, ακόμα και σε ανθρώπους με ιδιαίτερη σκελετική κατασκευή η και σε ανθρώπους με τραυματισμούς. Επίσης πως η πρακτική των asana μπορεί να διδαχθεί ώστε να είναι κατανοητή στους πιο αρχάριους μαθητές αλλά και ταυτόχρονα να μπορεί να διεγείρει την περιέργεια ακόμη και των πιο προχωρημένων ασκούμενων τόσο σε σωματικό όσο και σε νοητικό επίπεδο.

> Με την αναπνοή, τη χρήση της αναπνοής με συγκεκριμένο τρόπο κατά τη διάρκεια της πρακτικής και το συνδυασμό τεχνικών pranayama για να επιτύχουμε ένα συγκεκριμένο ενεργειακό αποτέλεσμα και σαν προετοιμασία για το διαλογισμό.

> Με τα bandhas , τα οφέλη τους για τον ασκούμενο και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εισάγουμε τους μαθητές μας με ήπιο και κατανοητό τρόπο στη χρήση τους.

> Με τις βασικές αρχές της Ayurveda και την σημασία της για την κατανόηση των αναγκών κάθε ασκούμενου.

> Με το σχεδιασμό θεματικών μαθημάτων με εστίαση στην υγεία του ασκούμενου. Θα αναπτυχθεί συγκεκριμένη και σαφής μεθοδολογία για την επιλογή θεματολογίας και για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των θεματικών πρακτικών. Στο πλαίσιο αυτό θα δοθούν ενδεικτικές πρακτικές που θα αφορούν τόσο στα διαφορετικά αγιουρβεδικά προφίλ, όσο και σε καταστάσεις που αφορούν την συναισθηματική και ψυχική υγεία, τον ύπνο και τη γυναίκα ειδικότερα. Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσω της συνεργασίας να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν τις δικές τους πρακτικές.

Therapeutic Elements & Yoga Props - RYS 300 Advnaced Yoga Teacher Training Ayama Yoga House

Προϋποθέσεις Συμμετοχής


Το σεμινάριο απευθύνεται σε δάσκαλους yoga, σε αφοσιωμένους ασκούμενους και σε κάθε είδους θεραπευτές. Για όσους δάσκαλους yoga επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300, η βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Διάρκεια / Κόστος


ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 48 ώρες

27-28 Απρ. 18-19 Μαι. & 8-9 Ιουνίου 2024

Σάββατο & Κυριακή: 9.30 – 17.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 420€ ή ανεξάρτητα κάθε ενότητα 160€. Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Ayama – Yoga House.

Δείτε όλα τα σεμινάρια που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300


Μαρία Χρυσοχεράκη Yoga Teacher - Advanced Yoga Teacher Training RYS 300 - Ayama Yoga House

Δάσκαλοι

Μαρία Χρυσοχεράκη

Η Μαρία γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο μονοπάτι της yoga το 1986. Όλα αυτά τα χρόνια αναζήτησε και εξερεύνησε μερικά από τα πιο γνωστά συστήματα στη γιόγκα όπως Sivananda, Satyananda, Yoga Works. Το 2002 ξεκίνησε να ασχολείται με την Iyengar yoga και από τότε είναι αφοσιωμένη μαθήτρια και δασκάλα. Ξεκίνησε να διδάσκει το 2005 σε διάφορα yoga studios ενώ το 2010 απέκτησε το δικό της χώρο. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar yoga Level 3. Επίσης, για πολλά χρόνια ηταν η ιδρύτρια του www.yogaonline.gr, του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού γιόγκα στην Ελλάδα.

Δήλωση Συμμετοχής


Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977612222 ή στο mail: info@yogahouse.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Επιλέξτε το σωστό σεμινάριο από την παρακάτω από την λίστα για να γίνει σωστά η κράτηση θέσης.

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *
Πως μάθατε για το σεμινάριο; *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending