2-3 Μαρτίου 2024

Salachi Space
Πετράλωνα, Νεφέλης 37 & Πραξίου 18

Σάββατο & Κυριακή: 9.30 -17.30

Θέλετε να αναβαθμίσετε τον τρόπο που διδάσκετε, να νιώσετε αυτοπεποίθηση και οι μαθητές να αισθάνονται ασφάλεια μαζί σας;

Στο σεμινάριο Hands On for Assist & Adjust πρόκειται να αποκτήσετε ένα ισχυρό εργαλείο έτσι ώστε να βοηθήσετε τους μαθητές σας να βρουν καλύτερη ευθυγράμμιση, σταθερότητα, διεύρυνση αλλά και χαλάρωση. Σε αυτό το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο εστιάζουμε σε αποτελεσματικές βοήθειες ή προσαρμογές για να αποκτήσουμε βαθύτερη πρόσβαση σε μια άσανα. Επίσης, εστιάζουμε στην προσαρμογή των asanas σε διαφορετικούς σωματότυπους  και διαφορετικές ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος από την Ανώτερη Εκπαίδευση Yoga 300 ωρών (RYS-300), την οποία μπορείτε να συνεχίσετε στο δικό σας ρυθμό, αν είστε δάσκαλοι yoga. Ωστόσο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και σαν ανεξάρτητη εκπαίδευση, χωρίς άλλη δέσμευση και όλες οι ώρες μπορούν να προστεθούν σαν YACEP στην Yoga Alliance ©.

Διδακτική Ύλη


Θα δώσουμε έμφαση στα παρακάτω:

> Στην παρατήρηση και την προσαρμογή με σειρά και συνειρμό

>Στην αξιολόγηση του πότε και πόσο χρειάζεται να βοηθήσετε/να προσαρμόσετε.

> Στον ηθικό κώδικα για τις προσαρμογές με άγγιγμα.

> Στην ανάπτυξη αυτοπεποίθησης και στην εδραίωση της εμπιστοσύνης όταν διορθώνεται με άγγιγμα.

> Στην απόκτηση της ικανότητας να βοηθάτε τους μαθητές να βιώσουν σταθερότητα, ευθυγράμμιση και έκταση σε κάθε άσανα.

Στην προσφορά σωστής βοήθειας/προσαρμογής ανάλογα με τους διαφορετικούς σωματότυπους.

> Στην πρακτική εφαρμογή με υποστηρικτική καθοδήγηση.

> Στην ικανότητα να προσφέρετε τις λεπτές προσαρμογές που χρειάζεται κάθε άτομο.

> Στο να μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα εργαλεία, το σώμα σας, το σώμα του ασκούμενου, λεκτικές οδηγίες, αναπνοή, κλπ.

> Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις ή αλλά θέματα που σας απασχολούν και θα συνδυάζονται με την ανάλογη πρακτική εφαρμογή.

Hands-On-for-Assist-&-Adjust Advanced Yoga Training RYS 300 - Ayama Yoga House

Προϋποθέσεις Συμμετοχής


Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε δάσκαλους yoga και είναι αναγνωρισμένο σαν YACEP από τον οργανισμό της Yoga Alliance (USA). Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300, η βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Διάρκεια / Κόστος


ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 16 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160€ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ).

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ για όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Ayama-Yoga House.

Δείτε όλα τα σεμινάρια που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300


Μαρία Χρυσοχεράκη Yoga Teacher - Advanced Yoga Teacher Training RYS 300 - Ayama Yoga House

Δάσκαλοι

Μαρία Χρυσοχεράκη

Η Μαρία γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο μονοπάτι της yoga το 1986. Όλα αυτά τα χρόνια αναζήτησε και εξερεύνησε μερικά από τα πιο γνωστά συστήματα στη γιόγκα όπως Sivananda, Satyananda, Yoga Works. Το 2002 ξεκίνησε να ασχολείται με την Iyengar yoga και από τότε είναι αφοσιωμένη μαθήτρια και δασκάλα. Ξεκίνησε να διδάσκει το 2005 σε διάφορα yoga studios ενώ το 2010 απέκτησε το δικό της χώρο. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar yoga Level 3. Επίσης, για πολλά χρόνια ηταν η ιδρύτρια του www.yogaonline.gr, του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού γιόγκα στην Ελλάδα.

Δήλωση Συμμετοχής


Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977612222 ή στο mail: info@yogahouse.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Επιλέξτε το σωστό σεμινάριο από την παρακάτω από την λίστα για να γίνει σωστά η κράτηση θέσης.

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *
Πως μάθατε για το σεμινάριο; *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending