Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Μαθημάτων

Κάθε τάξη, κάθε ασκούμενος, κάθε αναπνοή, για εμάς είναι κάτι ξεχωριστό και προσφέρουμε την αμέριστη προσοχή και φροντίδα μας. Οι δάσκαλοι του χώρου διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία κι οι πρακτικές που διδάσκουν ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα, τη δημιουργικότητα και την δοτικότητα τους. Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν σας βλέπουμε να εξελίσσεστε, να ανθίζετε και να φέρνετε στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σας. Στο πρόγραμμα μας διδάσκουμε διαφορετικά συστήματα Yoga και καλύπτουμε κάθε επίπεδο εμπειρίας (αρχάριοι έως προχωρημένοι). Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και μπες στο μαγευτικό ταξίδι της Yoga!

14/08/2017 - 20/08/2017

Class not found.

14/08/2017 - 20/08/2017

Κόστος

Το Yoga House έχει σκοπό τη δημιουργία μιας κοινότητας που προάγει το Ευ Ζην, την κοινωνική προσφορά και την αυτογνωσία του ανθρώπου. Πρόθεσή μας είναι να προσφέρουμε γνώση, έμπνευση και εξέλιξη σε όλους τους ασκούμενους. Για την κάλυψη του κόστους της ενοικίασης, των εξόδων συντήρησης, λειτουργίας και οργάνωσης του όμορφου χώρου μας, βασιζόμαστε στις εισφορές των μελών και των φίλων μας.

Οι προτεινόμενες εισφορές είναι:

  • Απεριόριστες συμμετοχές για 3 μήνες: 55€ το μήνα
  • 10 συμμετοχές: 70€ (+ 1 συμμετοχή δώρο)
  • Drop in: 12€ (ανά συμμετοχή)

Για περισσότερες εναλλακτικές, που αφορούν ανέργους, φοιτητές ή άλλες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.

Για όσους ξεκινούν για πρώτη φορά είναι σημαντικό να παρακολουθήσουν ένα σύντομο εισαγωγικό σεμινάριο, ΧΩΡΙΣ κόστος. Σε αυτό δίνουμε τις βασικές οδηγίες για τις στάσεις (asanas) και την αναπνοή, ώστε να συμμετέχετε με ασφάλεια & άνεση στα τακτικά τμήματα της επιλογής σας.

Παρακαλούμε να θυμάστε:

  1. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, ενδεχομένως το πρόγραμμα ν’ αλλάξει μερικώς.
  2. Πλήρες γεύμα επιτρέπεται 3 ώρες πριν την πρακτική σας και ελαφρύ γεύμα π.χ. ένα γιαούρτι, δυο φρούτα 1 ½ ώρα πριν.
  3. Να έχετε άνετα ρούχα για άσκηση μαζί σας και να αποφεύγετε τα έντονα αρώματα στη διάρκεια της πρακτικής.
  4. Να έρχεστε στο χώρο τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα της έναρξης του τμήματος. Είναι σημαντικό να χαλαρώνετε λίγο πριν ξεκινήσετε και επιπλέον δεν ενοχλείτε τους υπόλοιπους.
  5. Το Yoga House προσφέρει σε όλα τα τμήματα, στρώματα γιόγκα, ιμάντες, κουβέρτες και άλλα βοηθήματα γιόγκα που μπορεί να χρειαστούν στην διάρκεια της πρακτικής. Όμως, συνιστούμε οι συμμετέχοντες να έχουν το προσωπικό τους στρώμα γιόγκα.
  6. Να απενεργοποιείτε τα κινητά σας μετά την άφιξη σας στο χώρο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Φόρμα Συμμετοχής Μαθημάτων

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή ενναλακτικά, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3450020 (ώρες: 16.30 – 20.30).

Επιλογή Μαθημάτων

Sending

Pin It on Pinterest

Share This